Dolores Lambaša
Printscreen
Dolores Lambaša

Printscreen

Dolores Lambaša, Foto: Printscreen

Nesreća se dogodila se kod Slavonskog broda pre četiri godine, na istoj deonici puta na kojoj je šest godina ranije poginuo Toše Proeski.

Dolores se kobne večeri vraćala iz Beograda za Zagreb. Njen prvobitni plan bio je da sa kolegom Stojanom Matavuljem prespava u hotelu u Iloku, međutim u poslednjem trenutku odlučili su se da nakon zabave sa prijateljima krenu u Zagreb.

23. oktobra 2013, u 6:45 ujutru, njihov automobil, koji je vozio Matavulj, sudario se sa drugim vozilom. Oba vozila su sletela sa puta od siline udarca, a mlada glumica je izletela kroz prozor iako je bila vezana.

Vozač automobila sa kojim su se sudarili bio je van sebe. U početku ih nije prepoznao:

- On mi je odgovorio da je njegova saputnica teško povređena. Tada sam video da neko leži pored, on se vratio do nje i kleknuo, dozivao je… Grozna situacija.

Dolores je prevezena u bilnicu sa teškim povredama, operisana je, ali je umrla posle samo nekoliko sati.

Najveću popularnost doživela je u filmu "Verujem u anđele", kao i u serijama "Odmori se, zaslužio si", "Zauvek susedi", "Zakon ljubavi", "Najbolje godine", "Ruža vetrova", kroz koje ju je upoznala i srpska publika. Pričalo se da je volela veze sa starijim muškarcima pa je tako jedan od njenih izabranika bio i Frano Lasić, a šuškalo se i da je u vezi sa deset godina starijim rediteljem Goranom Rukavinom.

Komentari (1)

Jana

24.10.2017 06:42

Mozda su bili sudjeni jedno drugom.