Mladen opet bije žene
screenshot Dailymotion
Mladen opet bije žene

screenshot Dailymotion

Mladen opet bije žene, Foto: screenshot Dailymotion

Mladen Vuletić je nakon ulaska u ovaj rijaliti započeo je romansu sa Teodorom Radojičić, a ova veza je od svakodnevnioh seksualnih odnosa došla do fizičkih obračuna.

Naime, Mladen i Teodora su se posvađali u dvorištu, pa su jedno drugom uputili žestoke uvrede.

Teodora je u jednom momentu polila Mladena, nakon čeka ju je on uvhatio za glavu, polio i nije hteo da je pusti.

Učesnici rijalitija veoma su se uplašili za Teodoru, pa su pokušali da smire Mladena, jer znaju da je on tukao i Dalilu Mujić u "Parovima".

Ubrzo je uletelo obezbeđenje i sprečilo Mladena da ne napravi još veći haos.

 

 

Komentari (9)

Mile

27.11.2016 15:12

Pa srbija se zalaze protiv nasilja nad zenama pa evo ga ovaj je pravi uzor narodu srbije vodite tog mladena u zatvor zsto sad policija ne reaguje

Lukas

27.11.2016 16:22

Ko je šiša..Dobila što je tražila..Ne razumijem ove djevojke pa da su najgore fufe kako mogu da budu sa jednim Mladenom ili onim buzdovanom od Marka Perovića!!! Zato koje su u šemi sa njima u opšte mi nije žao što god im se desi.Te su vjerovatno bez malog mozga!!!!!!

Puritanac

27.11.2016 17:09

Pre nego sto kazemo ''Stop nasilju'' moramo reci ''Stop promociji nasilja'' koje se svakodnevno plasira sa ove televizije a vi to uredno objavljujete.Ovaj lik, navodni ucesnik rijalitija tipican je primer nasilnika, batinasa i protuve koga hrane,oblace,nabacuju mu ribe dok on redovno nekome u toj kuci bluda,razvrata,nemorala i nasilja razvaljuje samare,pesnice, spanske kragne i ostale nasilnicke metode.Porazavajuce je za ovu drzavu da ovakva sramota od programa uopste postoji.

Oj Srbojo medju sljivama

27.11.2016 17:11

Prvo Marko Crnogorac pa sad Mladen iz Crne Gore u Srbiji promovisu nasilje.Da li je moguce da su ovi kriminalci jaco od drzave i da im niko nista ne moze?

Rada

27.11.2016 20:23

I, zasto jos uvek nije uhapsen? Puna su usta svim istitucijama o borbi protiv nasilja. Evo, crno na beli a reakcije nigde.

Clany1992

27.11.2016 20:46

Davite nas glupostima Snajkama, Parovima i Farmom. Snajke i parovi to je zpravo ista reallity emisija. Gusite nas sa tim emisijama koje promovisu prostitutke i dno ljudskog nedostojanstva. Nije mi jasno dali ste vi primorani da izvestavate i da dodatno promovisete navedene dno emsije i njihove ucesnike? Ovaj narod treba Srpskim medijskim kucama da zahvali za porast prostitucije, a najvise se na taj zanat odlucuju devojcice uzrasta od 14 godina pa na dalje. Ako ste roditelj razmislite o ovome.

Fox

27.11.2016 23:29

On i onaj Vladimir to su dva sljama !!

zlo

28.11.2016 14:02

Neka taj siledzija proba tako u Crnoj Gori, neciju sestru ili cerku da zahvati,video bi kako bi se proveo, nego gusto burazeru, a u Srbiji, dodju da se izivljavaju, kad im dojde crna minuta,

vidra

29.11.2016 15:13

Promovisanja prostitucije i nasilnickog ponasanja ce i dalje biti na repertoaru nase'slatke tv'jer je Peconi iznad zakona,ocigledno.Sve sa onim klimaktericnim i slinavim Maricem.Pogledajte samo koliko'pametnih'uspesnih lepotica,koje su prepune plastike,usta,grudi,zadnjica...To su nam sada poznate voditeljke, pevacice ....Tijana Ajfon, Ruzica (koja je sada smerna i slatka devojcica,hahha, kako je nas narod glup da moze u to da poveruje, nakon širenja nogu i j...pred milionima. Strasno!!!!