Mira Škorić
Ana Paunković
Mira Škorić

Ana Paunković

Mira Škorić, Foto: Ana Paunković

Naime, Mira za magazin VIP otkriva da, za razliku od njene ćerke Milice, koja se nikada nije bavila tim sportom, sin njene sestre obožava da provodi vreme u streljačkom klubu i sa ponosom priznaje da je sestrić i nju prevazišao.

- Moja ljubav prema streljaštvu traje godinama i moram priznati da nikoga od bliže familije nisam zainteresovala za ovaj sport sem mog sestrića Danila Škorića. On je sada, sa 19 godina, bolji od mene i zaista mogu sa pravom da kažem da sam ponosna tetka. Danilo pored streljaštva trenira i džijudžicu, a sa mnom u streljanu ide barem dva puta dnevno - priča Mira i otkriva kako je pre više od 20 godina zavolela taj sport.

Mira Škorić

Printscrren

Mira Škorić, Foto: Printscrren

- Streljaštvom sam počela da se bavim devedesetih godina i od tada nisam menjala klub. Sve je počelo spontano, kada sam sa prijateljima otišla u Klub strelaca „Muš“. Te večeri smo se odlično proveli, a ja sam odmah osetila neverovatnu energiju koja vlada u toj streljani. Svi članovi su prijateljski nastrojeni, tako da sam ubrzo, uz dobro društvo, zavolela ovaj predivni sport - ističe Mira i uverava da je streljaštvo, uprkos brojnim predrasudama, veoma bezbedan sport.

- Sve vreme dok pucate, sa vama je instruktor, koji vam daje instrukcije, zbog čega zaista ništa ne može da krene po zlu. Moj instruktor je od prvog dana Petar Pantić Panta i mogu slobodno da kažem da je on krivac što mi je ovaj sport godinama u krvi - kaže pevačica, koja otkriva da je svojevremeno osvajala i trofeje u ovom sportu.

- Išla sam na takmičenja i osvajala nagrade, ali ipak nisam mogla da se posvetim streljaštvu na pravi način zbog moje primarne profesije. Sada mi je žao što ne mogu više da provodim vremena u streljani i generalno mi je krivo što ovaj sport nije na pravi način zastupljen kod nas - kaže Škorićeva i napominje da je streljana pravo mesto da se oslobodite negativne energije.

- Volim da odem i u teretanu i na jahanje konja, ali ništa me ne opušta kao streljana. Nekada tamo volim da odem samo da bih popila kafu, jer u klubu zaista vlada porodična atmosfera. Međutim, zaista nigde ne mogu da se oslobodim stresa kao u streljani - zaključila je pevačica.

Pročitajte odmah:

 

Komentari (1)

Z

09.04.2018 11:48

To vec znamo, daj nesto novo, godina se ponsvljas, daj neku novu pesmu, zbamo vec za pistolje i konje, dosadno je