Miljana Kulić
Happytv.rs
Miljana Kulić

Happytv.rs

Miljana Kulić, Foto: Happytv.rs

Produkcija je ovu doluku odnela pošto je Kulićeva zatrudnela u rijalitiju, a doktori joj dozvolili da ostane, ali pod uslovom da ne sme da doživljava stresove.

Miljana se iznenadila, a odluka joj je navukla širok osmeh na lice. Ipak, ubrzo se i usprotivila.

- Neću, pa šta ću ja onda da radim za ovim stolom petkom i nedeljom - rekla je Miljana, ali joj je voditeljka objasnila da je tako najbolje za nju.

Neki od učesnika su predložili da i Ivan dobije imunitet, ali je produkcija odlučila da to ipak bude slučaj samo sa Miljanom, osim ako ona ne zatraži imunitet za svog dragog.

Komentari (10)

Jana

02.12.2017 00:43

Nevidjeno i sramno da zbog novca neuracunjiva perfidna osoba,cija je majka priznala da ne moze o sebi da se stara,a kamoli o detetu,osmisli takvu taktiku,sve da bi se domogla novca,ne razmisljajuci na mentalnost tog deteta koje treba da se rodi.Najgori Parovi do sada.Zgadjena sam sta sve Kulici rade!Sve proracunato i pokvareno.Fuj!!!!

mima

02.12.2017 06:57

@Jana - e draga moja na sve su nazalost ljudi spremni zbog novca,pritom ne razmisljaju o posledicama...to je nasa realnost danas,porodica,brak,deca su izgubili one vrednosti koje zaista predstavljaju...moral javno na niskim granama...ukratko danas je lose sutra ce biti jako lose...

Jana@mima

02.12.2017 10:47

@Jana - Da,na sve su Kulici spremni.Poznati kao problem u Nisu.Ivan,kakav takav nece se dati,ali bice gusto,jer tek sad uzivo vidi kakva je ova,i da joj je posluzio radi cija,jer je u opciji i navodno stan i briga za dete i nju do punoletstva/zasad samo insinuacije/Zgadjena sam.Poceli da ponizavaju stare ucesnike i ponavljanje da su svi u radnom odnosu.Favorizuju ovakve psihopate i bitange-Mili,tako da od price da je sve kultura i finoca samo farsa.Pretvorili se u bolnicu i zatvor.

nedjo

02.12.2017 01:09

ovom narodu nema spasa

kimi

02.12.2017 01:30

koje dete kakva trudnoća čovječe.ostanak u rijalitiju nebi dozvolio niti jedan ginrkolog specijalista na svijetu. dozvoliti ostanak nestabilnoj osobi još u stresnim situacijama kroz koje će prolaziti je prosto nedopustivo.ponavcljam na svoje oči sam vidio spletku oko testa Miljanine majke i Miljane.postoji snimak tako da se sve vrti oko novca .ko će biti kriv ako nešto krene loše???Ivan Marinković što je nije mazio pazio i titrao kako ona želi.samo ću reći: jadan Ivan šta mu se desi Miljana..

mimmli

02.12.2017 08:45

@kimi - Zašto jadan?Svjesno je ušao u sve to,hvalio se da pravi djecu od prve,evo napravio i ovaj puta,nije klinac nego muškarac koji zna posljedice seksa bez zaštite,ako ona nije razmišljala,trebao je on,sad mu tek slijedi pakao.Kad je ostavi ima da se roknu i on i sestra,nije im to Goca,ušao da zaradi za jednu alimentaciju a natovario si još jednu ili koliko je plodan dve,nikad se ne zna.Znao je s kim ima posla.

Vuki

02.12.2017 05:11

Ova sezona je super, bravo za Ivana i Miljanu..

nedjo

02.12.2017 08:14

sunce ti, ja ne shvatam ko može ovo više da prati

nele

02.12.2017 08:43

Cista psihijatrija.

ceca po

02.12.2017 14:06

Više nije pošto je njenom dragom razbila glavudzu