Severina je želela da Aleksandar bude sve vreme uz nju
Isidora Tubin
Severina i Igor
Severina i Igor, Foto: Milana Kondić

Naime, Sevka i Igor su iz Zagreba došli nekoliko dana pred svadbu i sa sobom su poveli i dečaka. Iako se kralj bakra nadao da će ipak neko vreme provesti u društvu malog Aleksandra, to se nije dogodilo.


Kako „Alo!“ saznaje, biznismen je preko dadilje poručio Severini da mu dozvoli da bar nekoliko sati pusti dete da bude s njim, ali ona nije želela da čuje za to. Kako je rekla, želela je da njen naslednik bude uz nju dok teku pripreme za venčanje godine.

Severina je želela da Aleksandar bude sve vreme uz nju
Severina je želela da Aleksandar bude sve vreme uz nju, Foto: Isidora Tubin

- Milan je trebalo da uzme dete i provede neko vreme s njim dok je mali Aleksandar bio u Beogradu sa majkom i Igorom, ali se to nije dogodilo, što je njega mnogo naljutilo. Severina je imala želju da dete bude sve vreme uz nju, pa je tako njen naslednik boravio u hotelu, gde su ga čuvale dadilja i sama pevačica. Na dan venčanja, Aleksandar je bio sa dadiljom i Sevkinim najboljim prijateljem, koji su se brinuli o njemu dok su ona i Igor obavljali poslednje pripreme za svadbu i dok se mlada spremala za spektakl.

Sevka ipak sve uradila po svome
Sevka ipak sve uradila po svome, Foto: Isidora Tubin

U trenutku kada je počelo venčanje, mali Popović je sve vreme bio uz mamu. Milan se protivio da mali bude na svadbi i mesecima pre slavlja, a on i Severina su se svađali zbog toga. Međutim, ona je ipak uradila po svome i dete je sve vreme bilo s njom. Popović je zbog toga još ljut. Ne provodi vreme sa detetom koliko želi - priča nam izvor blizak biznismenu i dodaje da kralj bakra jedva čeka da se završi suđenje za starateljstvo i da sud odredi kada će viđati dete i koliko će vremena provoditi s njim.

Ne zna šta više da uradi: Milan Popović
Ne zna šta više da uradi: Milan Popović, Foto: Goran Srdanov

- Milan se na poslednjem ročištu nije pojavio jer je bio bolestan, ali je bio njegov advokat. Ništa još nije rešeno, ali on jedva čeka da se sve to završi i da sud odredi kada i koliko će vremena moći da provodi sa sinom. Sa Severinom nije u dobrim odnosima, ona mu ne izlazi u susret i ne sećam se kada je poslednji put pustila Aleksandra da bude kod njega. Popović je zatražio starateljstvo nakon što mu je dosadilo da gleda sinovljeve fotografije na društvenim mrežama, na kojima često pozira s Igorom - završava naš dobro obavešteni izvor.
Pozvali smo Milana, ali se do zaključenja broja nije javio, dok PR služba ne želi ništa da komentariše.
- Milan nema komentar - rekla nam je Tatjana Vojtehovski, Popovićev potparol.

Aleksandar sa bakom Anom
Aleksandar sa bakom Anom, Foto: Danijel Rakočević

Komentari (2)

Cvrle

25.11.2015 20:41

E usrecio si se ako ti je PR Vojtehovski

Bgd

26.11.2015 11:38

Eh, Milane, napravio si najvecu gresku u zivotu I sada se kajes i ronis gorke suze.