Uživaju na Kalemegdanu: Glumica sa sinom Markom Leom
instagram
Uživaju na Kalemegdanu: Glumica sa sinom Markom Leom

instagram

Uživaju na Kalemegdanu: Glumica sa sinom Markom Leom, Foto: instagram

Kako saznajemo, njih dvoje su, bez Marijinog supruga Džoela Lubina, doputovali pre nekoliko dana i čim se mališan navikao na drugu klimu, krenuli su u obilazak prestonice.

- Marija je jedva čekala da njen sin malo ojača kako bi mogli da se upute na tako dalek put. Njoj su doktori savetovali da ga zbog klimatske razlike ne vodi u Srbiju pre nego što napuni četiri meseca. Kada je Marko Leo pre sedam dana napunio četiri meseca, već mu je bila kupljena karta, a koferi spakovani. Džoel nije mogao da krene sa njima zbog poslovnih obaveza koje ima u Los Anđelesu, ali je ostalo u planu da im se u pridruži - kaže naš izvor blizak glumici.

- Marijini roditelji su danima pred dolazak ćerke i unuka preuređivali glumičin stan u Beogradu i kupovali potrebne stvari za Marka Lea, kako mu ništa ne bi nedostajalo. Marija i sin su dva dana po sletanju u Beograd odmarali u svom domu kako bi se navikli na klimu, a onda je sina odvela u crkvu Ružicu, gde su se ona i Džoel venčali. Zajedno sa sinom Mara je uživala u šetnji Kalemegdanom i omiljenim restoranima. Neizmerno je srećna što je u rodni grad dovela naslednika - objašnjava naš izvor.

U prilog tome govori i fotografija do koje smo došli, a na kojoj je Marija nasmejana dok u naručju drži sina na Kalemegdanu. Ona će u sprskoj prestonici provesti nekoliko nedelja, a posebno je raduje što će njena rodbina i prijatelji upoznati Marka Lea.