Mačak u veš mašini
Profimedia.rs
Mačak u veš mašini

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Mačak je od pranja uspeo da se oporavi već sutradan.

Bobi je, u kući svoje vlasnice Lize Kif (47), imao običaj da ulazi u mašinu za veš, međutim, slučajno je završio zatvoren u njoj, a nakon pranja na 60 stepeni i centrifuge, što je, kažu stručnjaci, nezabeleženo do sada, više ne prilazi ovom kućom aparatu.

Liza je za BBC ispričala da je svog kućnog ljubimca svaki put vadila iz mašine pre nego što je stavljala veš.

Ali, mačja radoznalost, kako je objasnila, ovog puta ga je najverovatnije naterala da se ponovo ušunja u mašinu pre nego što je ona uključila.

"Sada joj se, međutim, ne približava", izričita je Liza.

Kako se navodi, mačak je odmah bio odveden kod veterinara, koji mu je ukazao pomoć i relativno brzo ga stabilizovao, pa je već sutradan mogao da se vrati kući.

Inače, ovaj veterinar, prema navodima zvaničnika, nije mogao da sakrije čuđenje, jer nikada pre, u njegovoj dugogodišnjoj karijeri, nije video ovakav slučaj.

Komentari (7)

djenka

29.07.2016 01:02

Sto kretenusa ne zatvara vrata od masine kad vec zna da macka ulazi.

Nataša

29.07.2016 02:48

I šta je bilo kad se gazdarica probudila?... P.S. Mislim,tj.sigurna sam da je to nečija izmišljotina.Pranje veša u mašini traje neko vreme,vise nego dovoljno dugo da bi valjda bilo koji kopneni sisar preživeo toliko nedisanje,gutanje "otrovne" vode (pomešane sa deterdžentom),a na kraju još i dugo tumbanje brzinom kojom radi centrifuga...Zato je loše i pisati o tako nečemu,jer eto ideje za "eksperiment" - na pr. neke dece koja za to čuju,ili odraslih koji nemaju osećaj ljubavi prema životinjama.

Majla

29.07.2016 08:13

@Nataša - A na sve to i temperatura od 60 stepeni... pa imao bi opekotine.

sofi

29.07.2016 12:55

@Nataša - Sve i da je bilo na 30 stepeni, centrifuga bi mu smrskala sve kosti!!! Kakva izmisljena prica!

AutomobiliBre

29.07.2016 10:51

Ko moze da poveruje u ovu pricu?

Nataša

30.07.2016 06:11

@AutomobiliBre - Ko? Pa evo na primer neke budale koje nam lupaju minuse za čistu logiku. Ih, nadje se...

MAČIĆ@MAJLA I NATAŠA

29.07.2016 11:21

NE BI IMAO OPEKOTIN, BIO BIOBAREN, TJ. SKUVAN. OVO JE LOVAČKA PRIČA. PLUS TOGA IZ IZKUSTVA VLSNICE ČIJI MAČAK VOLI DAULAZI U MAŠIU, ZAKLJUČILABIH DA LŽE. JER DA JE TKO. VRATA MAŠINE NE BI NIKAD BILA OTVORENA. LOGIČNO.