Luna i Sloba
Printscreen

 

Luna i Sloba

Printscreen

Luna i Sloba, Foto: Printscreen

Njihov odnos bio je prijateljski, sve do trenutka kada nisu prelomili i odlučili da započnu ljubavnu romansu, jer je Luna danima pre toga trčala za njim. Najzanimljiviji detalj u celoj priči je taj što je mladi pevač već nekoliko meseci oženjen.

Puno se pričalo među zadrugarima i o tome kako i kada bi Sloba mogao i zvanično da se razvede od svoje supruge. Juče su on i Đoganijeva rekli da bi voleli da u najgledanijem rijaliti programu kod nas imaju svadbu istih razmena kao Divna i Marko DNK. Drvo mudrosti u toku noći pozvalo je Slobu u Rajski vrt.

- Ovde svadbe nisu lažne, tako da ako želite svadbu, Slobo ti bi prvo morao da se razvedeš. Razvod nije javan. Ti razmisli, pa dođi sa odgovorom i predlogom. Da li ti pristaješ da se razvedeš? - pitalo je Drvo Slobu.

- Pristajem! Ja to želim, samo mi dajte malo da razmislim. To je stvar koju ja želim da uradim, jer mi je stalo do Lune, ali ovo je krupan korak - odgovorio je Radanović.

 

Kada je ovo rekao Luni ona nije želela ni da čuje za razvod, a zbog čega otkrila je Banetu Čolaku koji je sa njom i Slobom bio u radionici.

- Nismo mladenci. Ne možemo. Logično! Ne može da završi sa tim! Nisam ja problem, nego ne želim da dečka stavljam u takvu situaciju da se zbog mene razvodi po rijalitiju. Ova sigurno neće potpisati. Ona je ovo htela, da bude u žiži javnosti! Ja bih se sada udala za njega! - rekla je Luna.

Da li će Kija pristati da potpiše papire za razvod kako bi se Luna i Sloba venčali, ostaje da vidimo, a ako ste propustili ove scene pogledajte kako je sve izgledalo u videu.

 

Komentari (15)

Dragan,Niš

07.11.2017 13:56

Da sam na Kijinom mestu ja mu pod ovim okolnostima ne bi dao razvod.Neka čeka proceduru kao i svi koji se razvode.Ili bi od onih kojima je stalo da od toga prave šou tražio neke pare pa kad je već izigrana da nije za džabe!!

slađa

07.11.2017 16:55

@Dragan,Niš - Potpuno se slazem. Mislim da tu i zadruga treba da odreaguje i da nedozvoli brukanje nacije i da prave svadbu. Sloba i ona nevaspitana i nemoralna Luna nemaju grama mozga jel da imaju drugacije bi se ponasali.

Pirke

07.11.2017 19:27

@Dragan,Niš - Zaboli njega ona stvar da li će mu dati razvod bivša koja ga je i varala u braku.Živeli su u stanu kao brat i sestra, a faktički taj brak nije ni postojao.On će svakako živeti sa Lunom nakon izlaska. Samim tim, Sud to odmah razvodi. Nema čl. zakona o porodičnim odnosima koji regulišu život dvoje ljudi koji se više ne voli, nema uzajamnog poštovanja i uvažavanja, različita gledišta, razmirice idr., da ih zadrži u bračnoj zajednici.... tu je kraj priče.Poželimo Slobi i Luni sreću....

Pravda

07.11.2017 14:16

Ne daj Boze nikom ovakvo dete....od gore majke i jos gore cerke

Bukvica

07.11.2017 17:10

@Pravda - bukva Nevaspitala! fuj

Sima

07.11.2017 19:18

@Pravda - Ne palamudi više, nemaš uticaja .. tako da je komentar bespredmetan... Lepo jejšto se maladost voli. Samo napred klinci, život je pred vama.

Sinjanin

08.11.2017 11:05

@Pravda - Bravo za komentar! Greškom dao minus

nedjo

07.11.2017 14:30

retko glupe pojave

Dejan

07.11.2017 19:15

@nedjo - Kojoj ti, zakeralo, pripadaš kategoriji ljudi, verovato sirovim balkancima..... Luni ji jSlobi žđelimo se najlepše. Puna poidrška.

Meli

07.11.2017 15:13

Svadba u toku , samo mladoženja fali ?? ...! Glupost !!!

Duška

07.11.2017 19:13

@Meli - Mladoženja je tu, on je i pokrenuo realizaiju njihoog venčanja, ali naravno da prvo mora da se razvede. Kako god, oni će i nakon rijalitij nastaviti da žive zajedno i da proširuju porodicu, ako ne ostanu toliko dugu u Zadruzi pa se bebiron rodi u njoj. Pošto je Luna u drugom stanju., želimo im svu sreću ovoga sveta.

Marko

07.11.2017 16:17

Stvarno se vise ne mogu gledati ovo dvoje. Pa konstantno se zvale u krevetu i direktno zvuk ide u bubicu. Da li znaju ista drugo da rade, a i produkcija bi trebala da nas postedi toga.

milomir.dv

07.11.2017 20:07

Oni se igraju sa institucijom venčanja.Sva su dosadašnja venčanja u Rijalitima bila lažna.Zašto prave narod na budale.Žiža treba da preduzme inicijativu u vezi kletve.

LJU

08.11.2017 09:24

oVI DVOJE SU PRETERALI, HOĆE SLAVU, TO JE JASNO. OK, ZALJUBIO SE ALI DA PRAVE VENČANJE, TO JE NEPOŠTOVANJE BRAKA KAO INSTITUCIJE.

SvetlanaP

08.11.2017 10:30

Od ovo dvoje, ne zna se ko je gori...Nasla vreca zakrpu.....da li ovaj koji ne zna ni da li je posao ni da li je dosao...ili ova prazna... netalentovana i nevaspitana Bukva juniorka... Ko njih moze da gleda duze od jedne skunde, svaka mu cast.