Luna Đogani
Printscreen Youtube
Luna Đogani

Printscreen Youtube

Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

Dok su drugi igrali i pevali, Luna je sedela što je Slobu iznerviralo. Pevač je mislio da Luna namerno bojkotuje žurku jer je Sloba u poslednje vreme blizak sa suprugom Kijom. U naletu besa ga je napala.

- Tebi nikad ništa ne odgovara. Napadaš me bez razloga! Rekla sam ti da sam sela jer me bole noge, ne osećam se dobro! vikala je Luna. Sloba je pokušao da je smiri, ali tada je i on poludeo.

Luna Đogani

Printscreen Youtube

Luna Đogani, Foto: Printscreen Youtube

- Celo veče se ponašaš ovako! Kakav smo mi to par? Ajde da izađemo napolje! Boli me ku*ac! Sedim pored tebe pola sata, nisi me pogledala, uzvratio je Sloba.

Kada su se strasti malo smirile, njih dvoje su otišli da uživaju u muzici. Ipak, jedna tužna pesma je rasplakala Lunu.

Komentari (5)

nada

30.11.2017 11:45

Hahahaha eto sada ce mama Anabela da pomogne ulaskom u Zadrugu - ima i za nju neki ozenjen muskarac tamo !!!!!!!!!!!!!!!

caki

30.11.2017 15:47

@nada - Ima Miljan i Janjus a sta fali moze i Sloba posto ocigledno ono sto je ranije bilo nemoralno sad je normalno pa sta fali da i mama i cerka podele decka samo da se nepobiju to me je strah

goga

30.11.2017 13:23

Pa dosta vise sa ovom ludacom. Histericnom i pokvarenom. Kakvo je to vaspitanje devojke od 21 godine. Kakva majka takva kcerka. I Anabela je bila takva. Sta je radila u Velikom bratu. I sad hoce da je uvedu u Zadrugu, ostali Djoganijevi bez love. Sramota, ali bas sramota.

aleksa

30.11.2017 13:28

Prvo je ona njega u naletu besa napala, vikala i vredjala. Sloba je pokušao da je smiri, ali tada je i on poludeo. Sloba je potpuno u pravu.

nedjo

01.12.2017 00:11

kakvi ljudi...