Aca Lukas
Privatna arhiva
Aca Lukas

Privatna arhiva

Aca Lukas, Foto: Privatna arhiva

Aca Lukas našao se u centru medijske pažnje zbog napuštanja “Zvezda Granda”, a kako “Alo!” saznaje, pevač je zbog većih problema koji ga prate u poslednje vreme ispalio svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu za duet.

Stvar ne bi bila toliko ozbiljna da se u pesmu koju su planirali da snime unapred nije mnogo uložilo, a Lukasov kolega je takođe velika zvezda, otkriva izvor “Alo!”.

- Mesecima se radilo na tome da se od te pesme napravi nešto veliko. Posle par nedelja konačno smo došli do numere koja bi obojici pevača odgovarala, a za koju je plaćeno zaista mnogo novca. Kada je duet predložen Aci i kada je preslušao pesmu, on je ideju sa oduševljenjem prihvatio - kaže naš sagovornik i dodaje da su pevači jedva uskladili termine za snimanje.

Nije došao na već plaćen nastup!

Aca je i pre dve nedelje oštro isprozivan na profilu kluba na čijem dogovorenom nastupu se nije pojavio.

- Zbog neprofesionalizma gospodina Lukasa večeras se neće gostovati u našem klubu. Iz nepoznatih razloga nije se pojavio na nastupu koji mu je uredno plaćen i zakazan. Veliko izivinjenje našim gostima, prijateljima i drugarima - napisali su zvanično obaveštenje.

 
- Kako obojica mnogo rade i nastupaju, drugoj strani je bilo jako važno da se odluči kada će se početi sa snimanjem. Međutim, ubrzo posle dogovora usledili su problemi. Lukas se gotovo ni na jedan poziv nije javljao odmah, a onda bi kroz par dana rekao da je imao obaveze ili probleme.

Takvo neodgovorno ponašanje bio je znak da nešto tu nije kako treba, ali budući da se poznaju tri decenije, niko nije pomislio da će Aca ispaliti.

Znao je Lukas da je ceo projekat plaćen u desetinama hiljada evra. Ipak, dva dana pre nego zakazanog snimanja, Aca je bukvalnio nestao sa lica zemlje i telefon mu je bio isključen.

Tada smo već svi znali da od toga neće biti ništa. Kolegu kog je ispalio nikada nisam video besnijeg! On Lukasa nije opteretio finansijski, sve je sam platio i želeo je da baš sa njim snimi nešto dobro i sa velikim hitom uđe u novu godinu.

Aca Lukas

Printskrin TV Prva

Aca Lukas, Foto: Printskrin TV Prva

Da stvar bude gora, Aca je nekoliko dana posle otkazanog snimanja pozvao kolegu kao da ništa nije bilo. Ne mogu da se setim svih uvreda koje je besni pevač Lukasu izgovorio. Na kraju mu je rekao da ne želi više da čuje za njega i da mu se nikada više ne obraća - kaže za “Alo!” naš izvor blizak obojici pevača.

Pozvali smo i kolegu kog je Aca ispalio, a on je molio da se o tome ne piše.

Aca Lukas

Facebook

Aca Lukas, Foto: Facebook

- Lukas je zaista psihički loše. Nikad gore nije bio i molim vas, nemojte ništa da objavljujete. Istina je da sam razočaran, ali verujem da je u teškim problemima - kaže poznati pevač koji nije želeo da mu otkrivamo identitet, dok Lukas nije bio dostupan za komentar do zaključenja broja.

Komentari (3)

x

04.12.2017 07:27

Dobra reklama za novi duet.

кики

04.12.2017 10:12

Каква одвратна њушка!

nedzad nedjo

05.12.2017 00:12

ovaj čovek je ''iskidan'' od onih veselih stvari