Nišlijka tvrdi da je silovana
profimedia
18+
Klikni da vidiš sliku
Nišlijka tvrdi da je silovana

profimedia

Nišlijka tvrdi da je silovana, Foto: profimedia

Ipak, kako „Alo!“ saznaje, nesrećna žena tvrdi da se iza vrata tog stana dešavalo nešto mnogo gore od toga.

Kako je ispričala S. D., kada je došla kod svog ljubavnika, on je već bio pijan. Sedeli su i pričali, a onda je u jednom trenutku pozvao nekog mladića u stan. Nije ga poznavala. Usledio je horor.

- Čim je mladić ušao u stan, ljubavnik ju je uhvatio za kosu, strgao joj odeću i naredio joj da ima seks s mladićem, a on će „da gleda i da snima“. Žena tvrdi da ju je mladić nakon toga silovao - dodaje naš sagovornik.

- Nakon što je taj mlađi muškarac napustio stan, prema rečima S. D., ljubavnik je nastavio da je tuče, čupa za kosu i traži da i njega zadovolji, pritom je terajući da „vrišti od bola“ jer ga to pali?! - prepričava izvor „Alo!“ . 

Komentari (7)

Peki

14.03.2016 06:58

Bolestine (psihicke) sve vise uzimaju maha. Sirenje svakakvih seksualnih uvrnutosti se lako odvija na internetu.

staramajka

14.03.2016 09:51

@Peki - Kakve uzase gledamo i citamo o rijalitijima, nismo daleko da stvorimo DEGENERISANE GENERACIJE. Ono sto rade i govore na farmi i parovima samo rade polunormalni, ljudi bez mozga, drogirani i pijani. ONO NE MOZE BITI STVARNI-REALAN ZIVOT SRBIJE!!!!1

matori prdonja

14.03.2016 12:21

@Peki - staramajka najlakse je prebaciti odgovornost na mlade i "degenerisane generacije".Obratite pažnju na godine učesnika ove bizarne priče.Oni bi po svojim godinama trebalo da vaspitavaju nekoga,da budu primer nekome...ispada da su danasnji mladi dobri, spram roditelja i ovo dvoje koji već spadaju u bake i deke...

Mile

14.03.2016 16:24

@Peki - Resenje=sanatorium za sve,kvalitetan,veliki i bezbedan....

Srpkinja

14.03.2016 11:42

Svaki dan sve više ludaka u ovoj jadnoj zemlji. Sad tog gada u zatvor, pa neka malo on vrišti od bola dok ga siluju i tuku, jer to nas pali.

Srpkinja

14.03.2016 11:42

Svaki dan sve više ludaka u ovoj jadnoj zemlji. Sad tog gada u zatvor, pa neka malo on vrišti od bola dok ga siluju i tuku, jer to nas pali.

Bojan I.

14.03.2016 13:41

Njoj nije smetao sex sa mlađim nepoznatim muškarcem. Tad nije istrčala na ulicu.