Jelena Karleuša
Instagram
Jelena Karleuša

Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Instagram

 Kada je početkom leta Jelena Karleuša otvorila sezonu vrelih fotografija onom na kojoj pozira u kupaćem kostimu koji je otkrio dobar deo njene pozadine, pevačica je, kroz šalu, priznala da do velike i oble zadnjice nije došla zahvaljujući treningu već - celulitu.

Ubrzo potom, njen primer su sledile i brojne poznate dame, a društvene mreže i mediji bili su preplavljeni seksi fotkama sa plaže - i to u raznim pozama.

18+
Klikni da vidiš sliku
Seksi guze

Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Instagram

 Tako je Stanija Dobrojević, prva srpska starleta, koja se i proslavila zahvaljujući velikoj pozadini, požurila da da svoj doprinos kada su popularni “belfiji” za ovu sezonu u pitanju. Ili u njenom slučaju, za ovu nedelju, tim pre što novopečena pevačica svake nedelje objavljuje po seriju fotki na kojoj je akcenat stavljen na njenu zadnjicu.

18+
Klikni da vidiš sliku
Seksi guze

Instagram

Anastasija Ražnatović, Foto: Instagram

Ništa manje nije stidljiva ni Anastasija Ražnatović, ćerka najpopularnije folk pevačice sa ovih prostora, te je nedavno objavila sliku na kojoj joj se lice ne vidi, ali zadnjica - i te kako. Cecina ćerka je poslala vrele pozdrave iz Aja Nape, gde tradicionalno godinama unazad letuje sa prijateljima.

18+
Klikni da vidiš sliku
Seksi guze

Instagram

Sandra Afrika Foto: Instagram

 Pevačica Sandra Afrika, koja samouvereno nosi titulu “najbolja guza estrade”, svako malo voli da podseti fanove zašto je dobila tu titulu. Tako je nedavno pozdravila pratioce na Instagramu fotkom na kojoj je njena zategnuta guza u prvom planu.

18+
Klikni da vidiš sliku
Seksi guze

Instagram

Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Instagram

 Ni blogerki Zorani Jovanović Zorannah nije strano fotkanje zadnjice za društvene mreže, te je do sada pratioce častila serijom onih koje su nastale na egzotičnim plažama.

18+
Klikni da vidiš sliku
Seksi guze

Instagram

Nives Celzijus, Foto: Instagram

Trend pokazivanja zadnjice popularan je i u susednoj Hrvatskoj, a ovih dana starleta i pevačica Nives Celzijus u potrazi je za najboljim uglom iz kog će njena zadnjica izgleati - savršeno.

Komentari (8)

Vuki

07.08.2017 21:20

Al je karleuši, propala kanta..

Bole

08.08.2017 14:06

@Vuki - I ja se tako tešim kad nešto ne mogu da imam! Potpuno te razumem, jer Jeca je TOP riba!

XXL

07.08.2017 22:01

E, pa svašta. Gde se izgubilo ono naše - "da ti kažem sve u lice"? Sad će biti - "okreni se i nagni da ti 'saspem' sve u guz...".

i za Oluju dupeta?

08.08.2017 00:54

nije tema al ne znam gde da napisem...gledam kad je Srebrenica tad kace onaj znak..pratioci upozoravaju da ne kace vesele slike tih dana...a kad je Oluja..ja nemam reci ... svaka cast monstrumi...svaka cast.Jako sam srecna sto se sledece godine selim za Los Angeles..ovde zive autosovinisti i ne bih sa nasima da stvaram potomstvo..ako ne volis sebe kako ces potomstvo?

Duca

08.08.2017 07:59

Posteno pojedinima su lepse pozadine od face tako da slobodno nastave sa slikanjem

Neša

08.08.2017 10:40

Nova umetnost! Du*etom se probijati kroz život! Dosta to govori kakvi smo i šta smo!

Pera Detlic

08.08.2017 13:15

Du*e ko du*e neko spusteno a neko dignuto za jedno i drugo treba imati dobar alat i prici mu....hahahaha

kokan

08.08.2017 20:02

Guza se kaze kod dece. Kod odraslih se tako ne kaze. Zna se za sta se ona koristi i da je najprljaviji deo tela. Pisite malo o nasoj deci koja osvajaju medalje za znanje. Ne samo kao kratku vest vec ih intervjuisite da i druga deca cuju kako se uspeva.