Lalatović, Partizan, Kipar
Alo!/K. Radulović
Lalatović, Partizan, Kipar

Alo!/K. Radulović

Lalatović u društvu Partizanovih fudbalera, Foto: Alo!/K. Radulović

Od izveštača "Alo!" sa Kipra

Šef struke beogradskog superligaša sa Banovog brda predložio je odigravanje utakmice između stručnih štabova dva kluba, budući da se obe ekipe pripremaju u Limasolu i udaljene su svega 7-8 kilometara.

- Predložiću treneru Partizana Miroslavu Đukiću da odigramo meč stručnih štabova. Mislim da to može da bude zanmljivo i nama i njima, a verujem da će biti interesantno i za javnost. Kad smo već tako blizu da se malo družimo - poručio je Lalatović i dodao:

- Inače, ja jesam Zvezeidno dete, to je klub za koji navijam, ali nekako me kroz trenersku karijeru uvek prati da treniram bivše partizanovce. Tako je bilo u vojvodini i Borcu, a tako je i sada. Takođe, trenirao sam sadašnje igrače crno-belih Ognjena Ožegovića i Nemanju Miletića. Da se razumemo, ja volim Zvezdu, ne navijam za Partizan, ali ih ne mrzim, kao što i znam da oni ne mrze Zvezdu. Mi smo svi drugari i želim Partizanu i Zvezdi da prođu dalje u Evropi.

Sasvim očekivano, trener osvajača duple krune Miroslav Đukić je prihvatio ponudu i sada samo treba da se pronađe adekvatan termin koji odgovara obema ekipama.

- Nisam se video s Lalom, on je otišao pre kraja utakmice, ali naravno da smo zainteresovani za tu utakmicu. To bi bio revijalni meč i apsolutno smo raspoloženi za to. Zašto da ne - poručio je Đukić.