Kristina Kockar
Printscreen / TV Pink
Kristina Kockar

Printscreen / TV Pink

Kristina Kockar, Foto: Printscreen / TV Pink

Nadu Zeljković, Kijinu majku, ekipa "Pulsa" zatekla je u krevetu dok se oporavljala od operacije, a o njoj brine majka. Nakon što je ljubazno odgovorila na sva pitanja, nije želela da se fotografiše.

- Moja ćerka i ja ne pripadamo ovom svetu šou-biznisa, mi smo obične radnice. Moju podršku uvek ima, ja sam njena majka i uz nju sam. Šta god da odluči, ja ću je podržati. Čak i ako odluči da se pomiri sa Slobom, šta ja tu mogu. Nikad ne bih Kristinu dovela da bira između roditelja i partnera, ne treba niko to da natura. Ja to mom detetu ne bih učinila nikad, zbog njene sreće. Na početku njihove veze sam joj rekla da je on neradnik, ona se na to naljutila i ja sam posle odustala. Ona sama treba da donosi svoje odluke, punoletna je. Moje je sad samo da se oporavim, oba stopala sam operisala, čukljeve. Važno je samo da smo mi svi živi i zdravi, nek deca imaju svoje brige - kaže Nada, i dodaje:

Mama Kija Kockar

Alo!/D. R.

Mama Kija Kockar, Foto: Alo!/D. R.

- Kad malo bolje razmislim, najsrećnija bih bila da Kija izabere nekog drugog, da nađe svoju ljubav. Tako sam i ja ljubav svoju birala, a sudbina mi igrom slučaja liči na Luninu. Kristinin otac je tada bio oženjen, oni su tada bili rastavljeni, supruga mu je živela u Nemačkoj, ali formalno su bili u braku. Ja sam nju čak i poznavala, ona je konobarica poput mene. Miloš i ja smo bili u vezi 10 godina, a zatim sam odlučila da sama idem dalje kroz život. Nije nam ništa falilo, radila sam zaista puno, ali nije mi bilo teško za moje dete da radim.

Kijinog oca Miloša Kockara ekipa nije zatekla u porodičnom domu, a kako su od komšija saznali, razlog je narušeno zdravlje.

- Miloš je otišao u bolnicu, već neko vreme mu nije dobro. Izgleda će ga operisati, stigle su ga godine, on je star čovek, a i zdravlje ga više ne služi. Restoran koji drži sad više ne radi kad on nije tu - otkrili su njegovi prijatelji.

Komentari (15)

KIJINI PRDEZI

09.03.2018 17:28

Hajmo svi po SMS za matoru konobaricu .

vukosava

09.03.2018 18:38

@KIJINI PRDEZI - Sreca sto jo je kcer u zadruzi inace tesko da bi cukljeve operisala bez vezice.Verovatno kcerki ima da umanje honorar.

Ivko

09.03.2018 18:56

@KIJINI PRDEZI - Sloba više nikada eće biti saKristinom. Ta priča je zanjegaodavno završena.On ima ženu svog života koju voli kao zenicu oka svog.Drugo, o njenoj operaciji smo čitali odavno. treće Kritina jemanipulatorka ilažove, Da jepametna kao što želi sebeda prikaže nije, već jeodavno provaljena, to je dokaz koliko je providna. Pere sebe u Zadruzi. Ona je kriva za sve.Došla je da Slobi zagorčla život.On jeiskren,četit iotvoren mlaić.Luna je sujepr devojka, voli ga do bola.Oni otaju zauvek zajedno.

Majkovic

09.03.2018 22:25

@KIJINI PRDEZI - Razija, ne provaljuj se, nemas granica u brukanju!

Kokan

10.03.2018 15:44

@KIJINI PRDEZI - Sramota je podsmevati se tudjoj bolesti. Brzo ti se osveti.

BaneNS

09.03.2018 18:22

Kaze zena da ona i kcerka ne pripadaju tom svetu,a Kristini se zivot svodi na to da postane "poznata". Trpa se jadna gde god moze. Sto spotovi,sto muz u pevackom takmicenju,sto rijaliti. P.S. zabole me za Lunu Djogaj. Ista sorta.

Maki

09.03.2018 19:38

Prenaduvana priča, prepatetična... Ovakve stvari se dešavaju svakodnevno po zemlji Srbiji i šire, pa ništa tu nije neobično! Današnje klinke, da ne bi radile i stvarale, odlučuju se da se zakače za nekog muškarca, u ovom slučaju perspektivnog pevača, a to je uradila i Djogajeva, uopšte ne brinući o njegovom bračnom statusu! Kija je dete raslo bez oca, rano se osamostalila, veoma je svoja i odlučna, tako da neće propasti u životu, a Sloba je naivno, vučno magare! Neka im je svima sa srećom!

Ljiljana

09.03.2018 19:41

Ne mogu da verujem kakve glupe komentare ljudu salju! Ovde su zamenjene teze, zena koja je prevarena je kriva, trebalo bi valjda da se zavuce u misju rupu da je niko ne vidi!!! Ne verujem, da li ste vi ljudi realni!? Sto se Lune tice...,,kakva majka, takva i cerka,, A Kija samo moze da zahvali Slobi, sto joj je ucinio uslugu

Ma šta nam reče

12.03.2018 07:30

@Ljiljana - šta ćemo sa ženom koja je varala u toj propaloj vezi tajno, pa se folira i izigrava žrtvu i obmanjuje narod.CeoZrenjanin bruji o tome....Ko si ti da komentarišeš Lunu, bavi se djubretom iz svog dvorišta, polupismena ženo...

Leyas

09.03.2018 20:03

Smesno. Kija kaze operisala mama vene a mama kaze cukljeve????

Milica

10.03.2018 07:18

@Leyas - Kija je patoloski lazov. Dok prati nit svojih lazi je ok, ali kada se zaplete onda se pomaze suzama. Htela je medijski prostor, sada ga ima nek trpi posledice.

Ivana

10.03.2018 15:49

@Leyas - Kiji su tako kazali iz produkcije. Ona nema kontakt sa majkom ili bolnicom. Nije smesno.

JELENA

09.03.2018 23:11

Crni Ivko šta se sve izlupeta!!!??? Ha, ha, ha, ja ne verujem!!! Sumnjam da ti IQ prelazi 12, a ni moral ti nije jača strana kada si se ovoliko izlupetao. Bolje ćuti kada nemaš šta pametno da kažeš. Ćutanje je zlato, Ivko.

Pesadinac

10.03.2018 17:15

@JELENA - Nije to Ivko, to je Razija.

ISTINA

12.03.2018 07:43

@JELENA - boli i te kako. Samo treba sagledati realnost.Bivša može u budućostij da sanja Slobu. On je Lunin čovek života. Uverićete se vrlo brzo...odmah po izlasku iz Zadruge. Ne možete naterat ii prisiliti nekoga da nastavi zajednicu koja je odavno ugašena. To vas boli, očekidvali ste nešto drugo.E, pa vidite u životu kolo sreće se okreće i te kako. Sudbina Slobu šalje u zagrljaj žene koju ludo voli.zato samo možete da balavite po portalima, koliko želite, sve je dozvoljeno..samo napred...