Svađa Kije i Slobe u "Zadruzi"
Printscreen: Youtube
Svađa Kije i Slobe u

Printscreen: Youtube

Svađa Kije i Slobe u "Zadruzi", Foto: Printscreen: Youtube

Radanović je u jednom momentu spomenuo da nije on kriv što je Kijina plata u jednom trenutku bila čak 3.000 evra, a što je on "puno koštao", odnosno tražio mnogo novca.

- Ja sam tebi govorila da je meni krivo što ništa ne radiš po tom pitanju. Da nešto učiniš od svog života. Malo da širiš svoj spektar, da se usmeriš na muziku, da kreneš nešto u vezi toga, nikada to nisi uradio, nikada! Sedimo u studiju, ti ne smeš da kažeš šta ti se sviđa! Sada sam ja kriva za sve? Slušaš li ti šta pričaš? Mene jako zanima tvoje razmišljanje i odluke kada izađeš bez mene! To hoću da vidim, pošto sam ja bila toliko loša! - rekla je Kija.

Sloba je na ove reči svoje supruge rekao kako jedva čeka da započne zajednički život sa Lunom Đogani.

- Tebi je kul tvoja veza da te šamara! Ko, moja baba! Tvoja ljubavnica te šamarala. To u "Amidži šouu" je lepo što si rekao da je šest meseci sada lepše, nego naših šest meseci. Ako ti je ovo lepše, pa ti druže odmah si trebao da raskineš sa mnom. Kakva veridba, kakva veza, kakvo življenje, kakav brak! Samo ti i ja znamo šta je istina, a ti furaš tu priču. Krivo mi je što dolazim bez svog muža kući, nikada ja ovo nisam želela - izjavila je Kockareva.

 

Komentari (10)

Neko

26.04.2018 22:05

Muz se cuva i postuje dok ga imas!!!

Ne vidite da je luda

27.04.2018 04:49

@Neko - Ova Kristina ima poremećaj ličnosti .ovako se ne ponaša neko ko je normlan.Nju pod hitno uputiti na lečenje, da nekog ne ji povredila.

Maria

27.04.2018 08:03

@Neko - I supruga se cuva jos vise, jer je supruga glavni stub braka.

Danica

27.04.2018 08:15

@Neko - Zar ne mislite da postovanje treba da bude obostrano.Zalosno je sto se na Balkanu i dalje muskarcima sve veruje i oprasta.Ne shvatam kako coveka da cuvas,nije on pas,valjda svako od nas treba u sebi da ima odredjene moralne vrednosti.Zna se gde i kada se nesto radi.

Mitch

27.04.2018 10:03

@Neko - Psiho somatski poremecena zena!Sta hoce od Slobe,na silu da ga emotivno veze.U kom veku KRISTINA zivi!Dosta si ga matretirala u braku,ako je to bio nekakav brak.Sloba je nasao Lunu u koju je srecno zaljubljen.

Jos psihiliskih seansi pod hitno

27.04.2018 04:47

Jes, a da joj se vrati u kantu bi ga strpala. Ne volis ti njega nego si zavisna da imss kontrolu. Osvesti se devojko, sad bas izgledas kao pacenica. Stalno ga ponizavas i teras da bude bolji nego sto moze. Prestani da popravljas i ispravljas krive drine i nadji muskarca kojeg ne treba da popravljss i njimr da upravljas!

Mensista

27.04.2018 05:13

Bolesnica. U kom ona veku zivi ?

POD HITNO BOLNICA

27.04.2018 06:33

@Mensista - nit manje zene nit veceg psihopate...Kristina je bolesna zena a ovi je pustili u zabavni program.Pogledajte u psihologiji kako se zovu ovakve zenice-koje ne mogu da prihvate raskid-ovo je bolest i leci se.Zar nema neke prijatelje da je odvedu u ludaru,ona ne voli Slobu vec je bolesna zena.Tamo prica tri price,red smeha red placa-to rade ljudi u mentalnim ustanovama-IMAJU ISKRIVLJENU SLIKU o stvarnosti !

Mm

27.04.2018 08:10

@Mensista - Bez obzira u kom veku zivimo,zena ima pravo da se bori za svoj brak.Ne bi bili jedinstven slucaj da se posle svega pomire.

Mensista

27.04.2018 13:58

@Mensista - "Mm" za kakav bre brak se ona bori kad je Slobodan izjavio da voli Lunu. Nema Kija tapiju na njega. I ti k. kumo ( Mm ) ne shvatas , da vencani list nije vlasnicki list na supruznika. Brak je dobrovoljna zajednica DVOJE ljudi. Ako to niste shvatile , imate veliki psihicki problem.