Radoslav Milojičić Kena
Facebook
Radoslav Milojičić Kena

Facebook

Radoslav Milojičić Kena, Foto: Facebook

Nakon što je presedavajući Miroljub Arsić tokom rasprave o izmenama Zakona o ministarstvima izrekao dve opomene poslaniku DS-a Radoslavu Milojičiću Keni, usledila je neočekivana pretnja predstavnika demokrata.

- Gume ću da ti izbušim, Arsiću - zapretio je Milojičić, ljut zbog dve opomene koje je zaradio.

Arsić je nakon toga zatražio da u zapisnik uđe da mu je poslanik pretio, uz sledeću konstataciju:

- Znači, naneće materijalnu štetu, a ako se to desi, da znamo barem ko je iskazao nameru.

Živković opsesivno mrzi Vučića: Vladimir Đukanović

Đorđe Kojadinović

Vladimir Đukanović, Foto: Đorđe Kojadinović

Poslanik SNS-a Vladimir Đukanović smatra da bi ubuduće trebalo dodatno pretresati one poslanike koji, kako navodi, „s društvom u kafani mogu da popiju skoro 500 piva”.

- Strašno je da poslanik umesto poslovnika u parlament nosi šilo ili nož. Zgranut sam. Treba dodatno pretresati poslanike. Posebno one koji su u stanju da sa društvom u kafani popiju skoro 500 piva - rekao je on.

Marijan Rističević

Dušan Milenković

Marijan Rističević, Foto: Dušan Milenković

I Marijan Rističević je podsetio da je upravo Kena hteo da ga bije prošle godine.

- Da vas podsetim da je taj isti Kena mene sa još dvojicom tražio novembra 2016. po prostorijama u Narodnoj skupštini da me bije. Da je sa svojim, kako ih je on zvao „tigrićima“, kao predsednik opštine Smederevska Palanka, kako je pisano, u centru prebio čoveka od 63 godine, tako da mislim da je reč o opasnom nasilniku koji je sposoban za razne nelegalne aktivnosti - naveo je Rističević.

Kena: Ma šalio sam se

Poslanik Demokratske stranke (DS) Radoslav Milojičić izjavio je da je potpredsedniku Skupštine Srbije Miroljubu Arsiću u šali rekao da će mu izbušiti gume, izvinjavajući se da nije imao nameru da preti.

- Smatram da je izvinjenje ljudski gest koji je iznad svih naših političkih razlika. Žao mi je što je moja neslana šala pogrešno shvaćena u javnosti. Zaista mi nije bila namera da bilo kome pretim, već sam se u šali obratio kolegi Arsiću, što i on zna, ali mu se ovim putem i javno izvinjavam - rekao je Milojičić.

 

Komentari (5)

verujem

27.06.2017 06:50

da se nasalio a ovi odmah zdravo za gotovo!

Pera Detlic

27.06.2017 08:46

Buši..hahahahaha...buši..........

Drita

27.06.2017 09:11

KOLIKO GUMA IMA?

Vanja

27.06.2017 11:55

Nije ovaj Kena los frajer. Ako moze da za noc popije 343 piva ... valjda moze i da busi! Busi, Kena, busi!!!

Taske

27.06.2017 19:25

Ni to nije u stanju da uradi, koliko je sposoban. A sta, ako ga Arsic sledećeg dana sačeka sa bezbol palicom ispred Skupštine i da mu dobro ispegla rebra? Na to nije mislio namazanko iz Palanke?