Jelena Karleuša
Privatna arhiva
Jelena Karleuša

Privatna arhiva

Jelena Karleuša, Foto: Privatna arhiva

Pop zvezda Jelena Karleuša otputovala je za Milano gde je večeras uživala u reviji modnog brenda Versaće.

Karleušina pozivnica za reviju Donateole Versaće

Privatna arhiva

Karleušina pozivnica za reviju Donateole Versaće, Foto: Privatna arhiva

Naime, kako saznajemo, JK je dobila specijalni poziv za ovaj modni hepening od tima slavne dizajnerke Donatele Versaće, koja je večeras u Milanu predstavila kolekciju jesen/zima 2018.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 23, 2018 at 1:27pm PST

 

Karleuša je otkrila svojim fanovima na Instagramu kako izgledaju specijalne pozivnice za modnu reviju, a na samom početku ovog događaja, ona se uključila putem lajva na društvenim mrežama i sve ih pozdravila na engleskom jeziku.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 23, 2018 at 1:18pm PST

Poznato je kako Karleuša obožava i nosi odevne komade jednog od najpoznatijih modnih brendova, pa samim tim i ne čudi da je dobila pozivnicu za ovu reviju.

Pre nekoliko godina, mnogi su pokušali da ospore da je jedna od njenih haljina zapravo kreacija “Versaće”, nakon čega se oglasio i tim poznatog brenda i otkrili kako je Karleuša zaista njihova mušterija, te da je haljina kupljena u njihovoj radnji u Italiji.

Komentari (4)

JK-INSTITUCIJA

24.02.2018 06:18

Diva u pravom smislu te reci.Gleda i grabi napred! Bez jadnih kukumavki za proslim danima i eksponiranja dece.

dexxx

24.02.2018 07:37

kolege mogu da budu ljubomorne samo ako bude pozvana na PRSUTIJADU...

Beovizija

24.02.2018 07:53

Poznato je u svetu pa i kod nas kada garderobu kupujete od poznatijeg dizajnera pitace vas da li bi ste zeleli da dodjete na neku od buducih revija da vas uvrstimo u spisak ako je odgovor kupca potvrdan uzmu vam adresu i jednog dana posalju pozivnicu , to je mala paznja za novac koji je ostavljen kreatorki . Karleusa ako ti uspe da postanes svetski poznata od mene ces imati naklon do zemlje .Ne znam koliko foliranti uspevaju u svetu ali u Srbiji dokazano uspevaju i to iskljucivo oni .

dado

24.02.2018 09:56

@Beovizija - Ma gori su novinari sto ovo prestavljaju ko uspjeh i senzaciju, a ne znaju da su pozivnice kurtoazne za kupce njihovog brenda...