Jelena Karleuša
Dejan Briza/Alo!
Jelena Karleuša

Dejan Briza/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Dejan Briza

Pevačica Jelena Karleuša izjavila je da ima predosećaj da će ministar spoljnjih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić postati novi šef države i smeniti Tomislava Nikolića!

Karleuša je, naime, na društvenoj mreži Tviter juče ujutru napisala:

- Dačić će biti predsednik Srbije! Znate da sam vidovita u ranim jutarnjim časovima - napisala je Jelena Karleuša, poznata po tome što se uvek javno izjašnjavla da glasa za LDP i koja je pružala ogromnu podršku njihovom lideru Čedomiru Jovanoviću, a često je kritikovala i vladajuću koaliciju.

Marketniški stručnjak i analitičar Cvjetin Milivojević nije iznenađen Karleušinim izborom. Navodi i da njena podrška, ako se tako može nazvati, neće puno pomoći Dačiću ukoliko odluči da se kandiduje na predsedničkim izborima.

- Ona ide na sigurno, zato je logičnije što podržava Dačića. Da li će se kandidiovati Dačić ili Jovanović, koji takođe najavljuje kandidaturu, zavisi od njihovog dogovora sa Vučićem. Ako se Dačić kandiduje, to znači da je on kandidat vladajuće koalicije umesto Tome i da ima šanse, za razliku od Jovanovića. Njena podrška Dačiću mu ne može ni pomoći, ni odmoći. Kod nas ne postoje zvezde koje su tako moćne da mogu da budu kreatori mišljenja, ni na estradi, ni u javnom životu, nažalost, nemamo onih koji mogu da povedu glasačako telo - navodi naš sagovornik.

Ivica Dačić

Foto: Oliver Bunić

Ivica Dačić, Foto: Oliver Bunić

 

Dačić: Hvala Karleuši

Komentarišući Karleušin tvit, šef srpske diplomatije Ivica Dačić je za naš list rekao da joj je zahvalan na podršci.

- Hvala na tome, ali još nisam doneo odluku o kandidaturi. Želim da se dogovorim sa Vučićem o zajedničkom kandidatu - rekao je Dačić za „Alo!“.

 

Komentari (7)

barađa

11.01.2017 21:48

OVA JE BAŠ ŠUPLJA SA SVIH STRANA

obozavalac

11.01.2017 21:59

Koga jos interesuje polusvet?

Vidovita

11.01.2017 22:05

Ma sigurno!Kao sto ces ti u sledecem zivotu biti majka Tereza!

toma

11.01.2017 22:08

I Jelena je počela da ceni i preduseća mišljenje naroda.

VRAČARAC

11.01.2017 22:37

ISTO KO ŠTO ĆEŠ TI BITI PEVAČICA JEDNOG DANA....!!!!!

Goran

12.01.2017 00:02

A zasto je mediji zovu "pevacica"?!

milisav

12.01.2017 09:42

E jesu se i našli,svaka im čast.BATEB