Zvezdin heroj iz senke: Stefan Jović
Aleksandar Dimitrijević
Zvezdin heroj iz senke: Stefan Jović
Zvezdin heroj iz senke: Stefan Jović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

 "Teško mi je. Sam sam sebe kaznio svojom glupom i ishitrenom reakcijom. Ostavio sam igrače na 15 minuta do kraja i eto...Najveća kazna mi je što sam preko telefona pratio ostatak utakmice. Jedva čekaš da igraš opred ovakvom publikom i onda te jedna glupa sitnica izbaci iz takta i reaguješ ishitreno, impulsivno, sa mnogo emocija i na kraju odeš u svlačionicu", dodao je rekorder Evrolige po broju asistencija na jednoj utakmici.

Jovića je sjajno zamenio Nikola Rebić.

Nikola Rebić
Nikola Rebić, Foto: Profimedia

"Velika pobeda. Niko nije očekivao da može da se pobedi Real, ali uz ovakvu atmosferu...Odigrali smo koncentrisano celu utakmicu, ali je bilo nekoliko minuta loše igre u trećoj četvrtini. Uspeli smo da se dignemo i zasluženo dobijemo", rekao je Rebić.

On ne krije da je osetio strah kada je ostao jedini plejmejker, ali da je uspeo da ga prevaziđe.

"Bilo je 10 razlike, Jovke je izašao. Verovali smo, hrabro smo odigrali tih 15 minuta...ceo tim je igrao dobro, svi smo bili kao jedan. Pokazali smo karakter u tim trenucima. Ja dve godine nisam dobijao veliku minutažu, a ove dobijam malo više, tako da je ovo ogromno iskustvo za mene. Jeste bilo malo straha, na 15 minuta kada sam ušao, jer nije bilo izmene. Pogledao sam na klupu, bio sam premoren, nije nikog bilo tu, ali sam rekao sebi 'šta sad, stisni se još ovih par minuta' i probao da odigram najbolje što mogu", zaključio je Rebić.