Očajan: Vladimir Marjanović
Dejan Briza
Očajan: Vladimir Marjanović

Dejan Briza

Očajan: Vladimir Marjanović, Foto: Dejan Briza

Vladimir nije rekao istinu kada su ga pitali da li nešto krije o ubistvo njegove snaje, kao i na pitanje da li je njegov sin na neki način umešan, tvrdi navodni izvor iz istrage.

– Stariji Marjanović za vreme ispitivanja na poligrafu nije govorio istinu o nekim veoma bitnim stvarima. Kada smo ga pitali da li krije nešto oko Jeleninog ubistva, odgovorio je da ne krije i pokazalo se da laže. Isto tako, kada smo ga pitali da li zna da li njegov sin Zoran ima bilo kakve veze sa zločinom, rekao je da ne zna, a poligraf je ponovo pokazao da ne govori istinu – kaže izvor upućen u istragu za "Informer" i dodaje da poligraf, istina, ne može da pomogne kao dokaz, ali može da nam pomogne u zatvaranju kruga u ovoj komplikovanoj istrazi.

Inače, prema takođe nepotvrđenim informacijama koje prenose mediji, policija je juče kod kanala koji je isušivala pronašla pramen Jelenine kose, nedaleko od mesta na kome je pronađeno njeno telo.

Komentari (4)

spring

15.04.2016 12:49

"Informer" nema kredibilitet ni za jednu vest koju objavi pa me cudi da taj list citirate.

Srba

15.04.2016 13:27

@spring - Pajticu, ti si?

Mika

15.04.2016 18:35

Sto bi englezi rekli cela porodica je FREAK SHOW

pomozi Boze

17.04.2016 02:30

Ma zna sigurno svekar sve pogledajte samo tu njusku,samo da ga policija pritegne i ne pustati ga na slobodu propevace sve za kratko vreme.