Ivan Gavrilović
asdf
Ivan Gavrilović
Ivan Gavrilović, Foto: Facebook

 

- Tako me je poput Ksenije proganjala jedna žena, koja je dolazila ne sve moje koncerte i spavala mi pred vratima. Bila je takođe psihički bolesnik i na kraju je otišla u zoološki vrt, gurnula ruku u lavlji kavez i on joj ju je odgrizao - otkriva Gavrilović za “Alo!”.

- Takvi ljudi kao što je i Ksenija moraju da budu hospitalizovani, a ne da šetaju slobodno. Milion puta sam se preispitao da nisam slučajno mrtav pijan spavao sa Ksenijom i stvarno joj napravio dete, a onda sam shvatio da me ona proganja još iz vremena kada su Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj imali emisiju. Ona je bila statista i aplaudirala je u njihovim emisijama. Tada me je pikirala i počela da me progoni. Saznao sam da ima muža sa kojim živi u Vojvodini, a od mene traži pare - otkriva Gavrilović. 

Komentari (3)

MODESTI BLEJZ

07.02.2016 10:37

TAKO JE IVANE . ONA ŽIVI U BAČU SA TIPOM KOJI IMA ODRASLOG SINA . ZA NJEGA SE UDALA PREKO EMISIJE DOMAĆINE OŽENI SE - HEPI TELEVIZIJE. NE DAJ DA TE PROGANJAJU KOJEKAKVI . - DRŽI SE SVOJIH PRINCIPA I GOTOVO. ONA HOĆE DA TI NAPRAVI AFERU I DA UĐE NA FARMU PREKO NAVODNE VEZE S TOBOM.

dorcolac

07.02.2016 14:42

@MODESTI BLEJZ - Pazi, lav odgrizao ruku!? Ovaj ne zna gde udara... Ivane, to je bio Lav Tolstoj.

Maki

07.02.2016 18:32

Ona je "zaštićena" od organa reda, jer ima "dijagnozu"! I ne može joj niko ništa i može da šeta slobodno, priča, proganja, maltretira i zlostavlja koga hoće i koga fiksira! Nisam fan Ivana Gavrilovića, ali - da li taj čovek i njegova porodica imaju svoja ljudska prava i ko njih štiti od ludaka koji se namere na njihov mir?! Ovo je baš nepravedno i nije u redu. Treba joj sudski zabraniti prilaz i pominjanje imena ovog čoveka.