Otac Dijane Hrkalović hvali se ćerkinim poršeom! Svoje inicijale stavljala na registarske tablice
Printscreen

 

Sve više detalja o životu bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović potvrđuje sliku o njoj kao nekada moćnoj figuri koja je, dok je bila na pozicijama vlasti, odlučivala o mnogim sudbinama, uživala u luksuzu i neretko to pokazivala i u javnosti.

Besni automobil s njenim inicijalima na registarskim tablicama, samo je delić bahaćenja i jedan od mnogih načina na koji je Dijana Hrkalović iskazivala svoju moć.

Fotografija za telefon

Ovaj manir, uglavnom svojstven kriminalnim krugovima, bivša državna sekretarka obilato je koristila, jer je za gotovo sve automobile koje je vozila obezbedila registarske oznake sa inicijalima DH ili HD.

To pokazuju fotografije luksuznih mašina s kojima se slikala ona, ali i članovi njene porodice.

Na jednoj od njih je Dijanin otac Dane Hrkalović, inače biznismen u poljoprivredi, kako pozira ležerno naslonjen na haubu crnog „poršea“ sa tablicama HD. Čini se da je Dane Hrkalović želeo da svima da do znanja ko mu je ćerka, jer je upravo tu fotografiju postavio na profilu svog Vajbera.

Nije teško zamisliti kako se moć Dijane Hrkalović prelivala i na druge članove porodice, jer se zadrugarski i poljoprivredni biznis Hrkalovića i te kako oslanjao na poluge vlasti koje je ona držala. O tome svedoče i brojne optužbe i krivične prijave na račun Hrkalovića zbog navodnog nezakonitog poslovanja, nenamenskog trošenja državnih subvencija i zloupotrebe službenog položaja. Umesto komentara, Dane Hrkalović juče je kratko poručio da za Kurir nema vremena.

Voli luksuz

Da moć i uticaj koji su se pokazivali čak i preko registarskih oznaka idu ruku podruku s bogatstvom, najbolje pokazuje luksuz koji su zatekli policajci zaduženi za pretres stana Dijane Hrkalović. Policijski službenici su se uverili u razmere bogatstva koji je Dijana Hrkalović uložila u opremanje svog stana u Beogradu. Ceo stan je popunjen najmodernijim i skupim komadima italijanskog nameštaja, ima izgrađenu saunu i fontanu na terasi. U sefu joj je nađeno 100.000 evra, a u stanu je imala i pištolj i pancir-prsluk.

Podsetimo, Dijana Hrkalović je uhapšena 15. oktobra zbog sumnje na trgovinu uticajem. Ona je osumnjičena da je uklanjala dokaze posle ubistva karatiste Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta. Upravo to sklanjanje dokaza bilo je presudno za oslobađajuću presudu Veljku Belivuku, koji se suočavao s optužnicom za pomenuto ubistvo.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera Trta

26.10.2021 13:18

Dok je bila bitna, niko nije smeo ništa loše da kaže o njoj. Oni koji bi se osmelili da je prozovu bili su državni neprijatelji. Sad kad je pritvorena svi sve o njoj znaju. Pljuj, blati, pričaj najružnije. Pa to više govori o vama nego o njoj. Ona je i pre i sad ista ali vi što pišete o njoj niste isti. Ako ste hrabi, udrite na moćnike, udrite na one što su na vlasti. Njih kritikujte pa kad ih uhapse e onda se hvalite kako ste bili upravu. Lako je mlatiti sad po njoj kad ne može da vam uzvrati udarac.

Zoran

26.10.2021 19:56

@Pera Trta - Odgovaraće onaj koji je izigrao nečije poverenje, a ne onaj koji je izigran.