sudar
Foto: Printscreen/Foto: RINA, Ilustracija

- Dogodio se lančani udes u kome je zbog preticanja kolone došlo do sudara tri putnička vozila. Jedan auto koji je učestvovao u udesu je po potpuno uništeni, dok je na ostalima pričinjena veća materijalna šteta - kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Odmah po prijavi na lice mesta stigle su ekipe Hitne pomoći koje su povređene učesnike transportovali u Opštu bolnicu u Čačku.

Komšije je nisu videle neko vreme, pa pozvale policiju - Alo.rs

- Na urgentno odeljenje primljene tri muške osobe povređene u saobraćajnom udesu. Sva tri pacijenta stabilnih vitalnih parametara. Prvi povređeni starosti 35 godina sa povredom vrtne kičme. Drugi povređeni starosti 45 godina sa povredom donjeg ekstremiteta i stopala i treci povređeni starosti 24 godine sa povredom glave i vrata. U toku je dijagnstika pacijenata. Za dalje informacije o tezini telesnih povreda, posle odrađene dijagnostike - potvrdila je Marija Stranjanac iz ove Zdravstvene ustanove.

Nakon obavljenog detaljnog uvidjaja, pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading