POTRESNE REČI MAJKE NASTRADALE IRENE NA KOPAONIKU Umesto da dođe sa planine nasmejana, stigla je najcrnja vest
Foto: Printscreen

Nemi od bola i tuge za prekinutom mladošću i životom koji je bio pred mladom ženom, njeni najmiliji nemaju snage da pričaju. Ne mogavši da sakrije suze, majka, sada pokojne Irene, u razgovoru za ''Novosti", kratko je rekla da ih je pogodila strašna nesreća.

POTRESNE REČI MAJKE NASTRADALE IRENE NA KOPAONIKU Umesto da dođe sa planine nasmejana, stigla je najcrnja vest

Facebook

 

 

O Ireni svi govore biranim rečima

''Nema je više'', uspela je da prozbori majka Izabela, dodajući da će Irena biti sahranjena u sredu u 14.15 sati na Gradskom groblju u Novom Sadu.

I komšije u Veterniku, gde je Irena odrasla, dok se sa majkom nije preselila u grad, u šoku i neverici. Stanovnici Ulice Ivana Senkovića vele da ih je pogodila njena tragična smrt, a o njoj, i njenoj porodici, govore biranim rečima.

''Zaista je bila divna osoba'', kazuje nam starija žena, a suze joj naviru na oči.

''Lepo vaspitana, kulturna, vredna i marljiva. Znali smo je i po tome što je uvek bila odličan đak i student. Strašno je ovo što se desilo. Ima sestru i ona živi u Beogradu''.

Student generacije na Pravnom fakultetu

I Irenine prijatelje i poznanike šokirala je i uznemirila vest o njenoj tragičnoj pogibiji na Kopaniku. Kolege sa posla, još ne mogu da poveruju da su ostali bez najbolje među njima. Mlada i uspešna pravnica, poslednjih devet godina radila je u kancelariji izvršitelja Vujadina Masnikose u Novom sadu.

''Bila je izuzetno vredna, najbolji student u svojoj generaciji na Pravnom fakultetu'', kaže Masnikosa i dodaje da je izvesno vreme radila kao asistent, a u Holandiji je bila na specijalizaciji.

''Važila je za odličnog pravnika, i kao čovek je bila izuzetna i uzorna u svemu. Sa Pravnim fakultetom imamo ugovor o praksi studenata, i u ponedeljak je trebalo da dođe njih četvoro, i da Irena radi sa njima, istakao je Masnikosa.

Sam trenutak nesreće niko nije video

Nesreća u kojoj su nastradali Irena i Dragan, prema dosadašnjim saznanjima, desila se oko 23 sata. Ona je bila u jednom kafiću na karaman bregu da se posle skijanja odmori i ugreje, a kada je nameravala da se spusti do smeštaja, prema nezvaničnim informacijama, odlučila je da se preveze motornim sankama, sa muškarcem, kojeg je pre toga upoznala u lokalu, koji je tu bio sa svojim društvom.

Dok su se spuštali, sanke kojima je upravljao Dragan V., a Irena R. bila saputnik, iz još neutvrđenih razloga su udarile u drvo. Pretpostavlja se da je vozač navodno, zbog brzine izgubio kontrolu. Sam trenutak nesreće niko nije video, a na dvoje povređenih, oko sat i po posle ponoći, naišla su dvojica pripadnika Gorske službe spasavanja, koji su tuda slučajno prošli. Priskočili su da pomognu povređenima i pozvali kolege i pokušali su reanimaciju, a zatim su preveženi u bolnicu, ali su nažalost, oboje podlegli povredama.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading