POTRESNE SLIKE S ALEKSANDROVAČKIH ULICA Sugrađani se oprostili od Dragana koji je nastradao na Kopaoniku (VIDEO)
Foto: Printscreen

Koliko je Gargi bio zaljubljenik u ova zahteva vozila najbolje ilustruje intervju koji je dao pre 9 meseci.

POTRESNE SLIKE S ALEKSANDROVAČKIH ULICA Sugrađani se oprostili od Dragana koji je nastradao na Kopaoniku (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

 

 

Isticao je i koliko je važno da se bezbedno vozi.

SNIMAK STRAVIČNE NESREĆE U GROCKOJ Otac i ćerka se zakucali u banderu, on preminuo na licu mesta (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

''Najzahtevnije je voziti krosa, najlakše je voziti bagija, pa kvad. Nazahtevniji je kroser, na dva točka je, treba dosta fizički da budeš spreman, svaka prepreka, drvo ili kamen može dovesti do pada, zato svi imamo kacige. Prvo moramo da čuvamo sebe, pa ostale'', rekao je Dragan Vujić-Gargi za TV Vrnjačka Banja na pitanje o izazovima vožnje na skupu na Goču.

Vozači su se oprostili vozeći kroz centralne ulice Aleksandrovca, posle čega je potresan oproštaj bio na groblju u selu Velja Glava.

Zbog gužve se do kapele jedva stizalo, a mnogi prosto nisu stigli do neutešnih roditelja Vesne i Milenka, i sestre Dragane, kako bi im izjavili saučešće.

Podsetimo, Dragan i Irena poginuli su u subotu uveče na Kopaoniku kada su motornim sankama sleteli u uvalu blizu Karaman grebena.

Telo Dragana pronađeno je na oko 20 metara od sanki, dok je devojka pronađena ispod sanki. 

''Njihova tela pronašli su pripadnici GSS pokušali su da im pomognu, ali nažalost povrede su bile takve da su oboje nastradali'', rekao je ranije sagovornik medija. 

Inače, Dragan i Irena upoznali su se te večeri. 

''Oni su bili u kafiću koji se nalazi na vrhu staze Karaman, nisu se poznavali. Upoznali su se u kafiću i devojka ga je zamolila da je motornim sankama spusti do podnožja planine. Seli su na motorne sanke i na jednom prevoju, takozvanoj skakaonici, najverovatnije zbog prebrze vožnje pali su sa sanki'', rekao je ranije za medije izvor upoznat sa slučajem.

Prema rečima prijatelja nastradalog mladića Dragan je bio veliki humanitarac, pomagao je oboleloj deci organizovao novčanu pomoć, ali i paketiće za Novu godinu.

Imao je svoj servis za kvadove i sanke u svom selu Rataje kod Aleksandrovca i planirao da jedan otvori na Kopaoniku...

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading