nestala
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Saška nije ušla u autobus koji prevozi radnike do jedne od fabrika u Leskovcu, gde je ova mlada žena i majka dvoje maloletne dece, bila zaposlena. Ona se nije pojavila ni na radnom mestu, pa je njen nestanak prijavljen policiji.

Tada je započeta intenzivna potraga za nestalom ženom.

Prema nezvaničnim informacijama, policija proverava sve kontakte na kartici njenog mobilnog telefona koji je Saška ostavila kod kuće, a vrši se i pregled snimaka sa video kamera koje su mogle da zabeleže njeno kretanje. Proveravaju se i sve druge okolnosti vezane za ovaj slučaj.

U potragu za nestalom ženom uključeni su i njen suprug sa njihovim prijateljima i rođacima, ali konkretnih rezultata još nema. Već objavljeni broj telefona, kako bi se građani javili porodici, je zapravo broj nestale žene, pa je svima upućen apel da se, ukoliko imaju bilo kakva saznanja koja mogu da pomognu u istrazi, jave policiji.

Meštani Čekmina i kolege nestale žene u neverici komentarišu ovaj slučaj. U selu kažu da je Saška sa suprugom živela u skladnom braku, a kolege da je nestala žena često isticala ljubav prema svojoj porodici i da ništa nije ukazivalo na to da ima bilo kakvih problema.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading