Ana Knežević
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Ana Knežević nestala je pre dve nedelje u Madridu pod misterioznim okolnostima, zbog čega je njena porodica veoma zabrinuta.

Njeni prijatelji su rekli da je Ana prošla kroz težak razvod sa suprugom Davidom, nakon čega je odlučila da otputuje u Madrid. Međutim, svaki trag joj se gubi 2. februara.

Anin brat Felipe Henao rekao je da je njen bivši suprug navodno otputovao u Srbiju, odakle je poreklom.

Ana je poslednji put viđena 2. februara oko 22 sata u stanu koji je iznajmila.

Te večeri je svojoj najboljoj drugarici Sani Romeu, koja živi u Njujorku rekla da će ostati kod kuće jer je napolju hladno. Poruku je poslala i sestri, koja živi u Srbiji, i rekla joj da je dobro. Međutim, narednog jutra je Sana dobila čudnu poruku sa Aninog broja, koje su delovale neprirodno i nekarakteristično za Anin stil komunikacije.

Ono što je još zabrinulo njenu porodicu i prijatelje jeste što su komšije videle sumnjivog čoveka kako se mota oko Anine zgrade.

Naime, Sana kaže da su komšije rekle da su videle sumnjivog čoveka sa kacigom, te da je taj muškarac čačkao nešto oko sigurnosnih kamere na zgradi i u liftu zgrade gde je Ana živela.

Navodi da je kamere isprskao crnim sprejem, a veruje se da je provalio u Anin stan i da ju je oteo.

On je navodno primećen veče pre nego što je Ana nestala.

Komšije u Fort Loderdejlu, gde su Ana i njen suprug živeli, primetili su da je David posvetio posebnu pažnju sigurnosnim kamerama u njihovoj kući.

Anin brat Henao je izrazio zabrinutost ne samo zbog uznemirujućih događaja koji su doveli do Aninog nestanka, već i zbog adekvatnosti vlasti u Madridu da vode slučaj.

Naime, on je ukazao na nedostatak detektiva koji govore engleski u madridskim policijskim snagama, ističući potrebu za saradnjom između SAD i španskih organa za sprovođenje zakona.

"Ovo je američka državljanka koja je nestala u inostranstvu. Samo želim da se moja sestra vrati", rekao je on.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading