pronađen dečak
Foto: Alo/Printscreen

Otac sedmogodišnjeg dečaka S. M. izneo je vest da je njegov sin konačno pronađen. Stefan je nestao juče popodne na Bežanijskoj kosi, ostavljajući porodicu u velikoj zabrinutosti. U trenutku nestanka nosio je džemper i helanke, što je dodatno podstaklo strahovanja njegove porodice.

Nakon napornih sati neizvesnosti, porodica je konačno dočekala srećnu vest o pronalasku dečaka. Otac dečaka izrazio je ogromnu zahvalnost i sreću što je njegov sin pronađen, ističući da je sve sada u redu.

- Hvala Bogu pronašli smo ga. Vratili ga kući, hvala svima na pomoći - rekao je.

Ovo je svakako bio težak period za porodicu Muslijević, ali njihova upornost i vera u pronalazak Stefana konačno su nagrađeni.

Vest o pronalasku sedmogodišnjeg dečaka izazvala je veliko olakšanje i radost među ljudima širom zemlje. Mnogi su iskazali svoje simpatije prema porodici Muslijević i izrazili zadovoljstvo što je Stefan pronađen.

Ovakvi slučajevi uvek izazivaju veliku pažnju javnosti, a srećan završetak potrage za Stefanom Muslijevićem definitivno je obradovao mnoge ljude.

Pronalazak Stefana Muslijevića predstavlja veliku radost i olakšanje za njegovu porodicu, ali i za sve one koji su saosećali sa njihovom situacijom. Ovaj događaj nas podseća na važnost solidarnosti i podrške u teškim trenucima, kao i na snagu vere i nade u pronalaženju voljenih osoba. Srećom, ova priča sada ima srećan kraj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading