Veliko Gradište
Foto: Printscreen

U stravičnom udesu koji se jutros oko 8.30 sati dogodio u selu Ostrovo, u blizini Velikog Gradišta, poginuo je Duško Đ. (32) zvani Moša, dok je njegov drug kolima Hitne pomoći transportovan u bolnicu u Požarevcu. Kako su preneli beogradski mediji, Duško je poginuo kada je krenuo da pliva za Časni krst.

U policiji kažu da je do tragedije došlo kada je vozač džipa "BMW X 5" zbog prebrze vožnje bukvalno ispravio krivinu i sleteo u Dunav. "Vozač džipa je zbog brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu, sleteo sa puta, prevrnuo se na krov i upao u Dunav", objasnio je izvor iz istrage.

Nažalost suvozač Duško Đ. je na mestu ostao mrtav, ali za sada nije poznato da li je usled udara zadobio kobne povrede ili se udavio, ali će to utvrditi obdukcija koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu koje radi istragu.

Takođe, pojavila se jeziva fotografija sa mesta nesreće. Na slici se vidi da je nekoliko momaka uletelo u Dunav kako bi pomogli vozaču i kako bi izvukli automobil iz vode, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading