Saobraćajna nesreća Veliko Gradište
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Duško Đorđević (32) zvani Moša, iz Velikog Gradišta poginuo je jutros doj je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zapliva za Časni krst.

Otac mladića u ispovesti za Alo! rekao je da jutros nije video sina, a da ga je srela njegova supruga pre nego što će otići sa prijateljem.

- Ja sam bolestan, idem na dijalizu, vest me je zatekla u bolnici. Moja supruga koja radi u obližnjoj pekari, na kratko je videla sina, pre nego što se dogodila tragedija. Kasnije je saznala za nesreću, na svom radnom mestu. Kada su ga doneli videla je našeg sina u Domu zdravlja. Danas će biti obdukcija sutra ćemo preuzeti telo - kaže otac mladića i dodaje:

- Ne znam kako je došlo do nesreće. Samo su mi javili. Mislio sam da je slomio ruku ili nogu, ali saznao sam najtužnije vesti. Bio je veseo momak, za primer. Mi smo trenutno u pogrebnm preduzeću, dogovaramo detalje sahrane. Sahranićemo ga u nedelju - rekao je otac nastradalog mladića za Alo.rs

Sumnja se da je do nesreće došlo kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading