MAJKA I ĆERKA OTELE RADNIKA PERIONICE USRED BELA DANA Ubacili ga u kanal pun mulja i ponižavali ga
Printscreen

Drama se odigrala novembra 2016. kada su se ispred perionice u Kumodražu zaustavili BMV i punto i iz njih izašla grupa ljudi. Oni su tad jednostavno prišli radniku te perionice te su ga silom ugurala u kola i odvezlai se u pravcu Zemuna.

Vlasnici perionice opisali su tada za „Alo“ stravičnu scenu, nemoćni da pomognu svom radniku.

- Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kad smo izleteli iz kancelarije, videli smo da u "puntu" sedi muškarac, a dve žene i dva muškarca tuku radnika i jure po perionici - rekli su oni i dodali da se sve odigralo toliko brzo da nisu stigli da ga spasu.

policija na Novom Beogradu

Foto: Printscreen/instagram/moj_beo_grad_

 

Vlasnici te perionice su potom opisali kako je tekla otmica.

- Bili smo u kancelariji kada smo čuli ženski vrisak. Kada smo istrčali napolje, videli smo da su u našu perionicu otmičari došli „puntom” i BMW-om. U „puntu” smo videli jednog muškarca i devojku koja psuje i utrčava u BMW, u kojem su bili žena i dva mladića, a radnik je u tom trentuku trčao ulicom. Oni su ga nakon 100 metara stigli i brutalno ga tukli. Čuli smo da su imali i noževe. Nakon toga je devojka uspela da okrene BMW, pa su radnika munjevitom brzinom strpali u vozilo - pričali su za „Alo!” šokirani vlasnici.

Vlasnicu je ovaj prizor toliko potresao da se onesvestila.

- To je bilo stravično. Vriska, cika usred bela dana...Meni toliko nije bilo dobro da sam pala u nesvest. Ovo nisu devedesete. Kako ja sada da spokojno idem ulicom?! Radnik je dobar i skroman mladić, koji teško živi. Radi kod nas od subote odnosno nekoliko dana - pričala je ona, a vlasnik je dodao da je radnik kada je počeo kod njih da radi da je rekao da je pobegao od bivših gazdi zbog velikih problema.

MAJKA I ĆERKA OTELE RADNIKA PERIONICE USRED BELA DANA Ubacili ga u kanal pun mulja i ponižavali ga

 

 

Otmičari su radnika odvezli do Novog Beograda, do perionice u kojoj je prethodno radio. Brzom akcijom policije svi otmičari su uhapšeni nakon samo pola sata  od prijave.

Ćerka pretkla komšinicu pred detetom

 Ćerka koja je sa majkom otela i mučila radnika auto-perionice i zbog toga osuđena na uslovnu kaznu, sumnjičila se te 2017. godine da je pretukla komšinicu.

Incident se dogodio u prizemlju zgrade u beogradskom naselju Bežanijska kosa u kojoj majka i ćerka stanuju.

- Ćerka se vozila liftom sa komšinicom i njenom ćerkicom. Prema jednoj verziji, devojčica je mahala flašicom sa vodom i slučajno je isprskala. To je ćerku veoma razbesnelo, pa se fizički obračunala sa komšinicom. Nasrnula je na nju u prizemlju i počela da je udara pesnicama – objašnjavao je tad  naš izvor upućen u nesvakidašnji komšijski obračun.

 On je  navodio da se nakon incidenta pričalo da je ćerku razljutilo to što joj dete nije pridržalo vrata lifta.- Zgrada je, kao i lift, kompletno pokrivena kamerama. Komšije su se uplašile i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć – rekao je naš tad sagovornik i dodao:

Da su protiv obe učesnice tuče podnete prekršajne prijave.

 Tada je i oteti radnik ispričao svoju verziju događaja i šta je sve preživeo.

- Godinama sam radio kod njih razne poslove za sitne pare, te mi je pukao film kada je gazdarica vikala na mene, jer nisam uneo drva. Pa sam dao otkaz - rekao je tad radnik.
On je naveo da su posle toga počeli da mu prete, ali da nije ni sumnjao šta mu se sprema.
- Relativno brzo sam našao novi posao na drugom kraju grada u autoperionici i nakon samo par dana mi se sve ovo izdešavalo.
Nakon što su me ubacili u automobil i počeli da me tuku, kroz glavu mi je prostrujala misao da sam gotov. Mislio sam da ću umreti - rekao je tad oteti radnik, a potom je objasnio i motiv njegove otmice navodeći da su gazdarice bile ljute što je prestao da radi kod njih i što je našao novi posao te da su zato izmislile priču o njegovom navodnom dugovanju.

MAJKA I ĆERKA OTELE RADNIKA PERIONICE USRED BELA DANA Ubacili ga u kanal pun mulja i ponižavali ga

Foto: Printscreen/instagram

 

- Odvezli su me u autoperionicu u kojoj sam nekada radio. Ubacili su me u kanal pun mulja i počeli da se iživljavaju nada mnom. Mučenje je trajalo, čini mi se, kao večnost. Tražili su mi nekakav novac da im vratim, šutirali me, tukli, uz najgrđe psovke i ponižavanja. Terali su me da priznam da sam im ukrao pare. Pitao sam gazdaricu zašto me muči, šta želi... Odgovorila je: „Zlatni sat i 1.000 evra“ - brišući suze prepričavao je tad radniki dodao:
Mučenje je trajalo, čini mi se, kao večnost, ali kada sam ugledao policajca koji mi je rekao: „Sad si siguran, ne brini“, činilo mi se da me je Bog pogledao - rekao je tad u ispovesti za Alo! oteti radnik.
 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading