Čačak devojčica
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

 

- Moj se život pretvorio u pakao kada sam u maju ove godine na gradilištu upoznao kolegu (48) koji mi sada napastvuje dete. Radili smo zajedno na građevini, plata nam je kasnila, a on je bio bez smeštaja. Učinio sam mu kao čoveku, doveo ga u svoju kuću da ne spava "na ulici". Bio je kod nas nekoliko dana dok nije našao smeštaj, ali je nastavio da dolazi u našu porodicu koju čine supruga, troje dece i majka. Sve je bilo u redu do juna, kada su se đaci raspustili, tada su svi primetili da se on zbližio sa srednjim detetom - rekao je Slobodan za Alo.

Međutim, on je pre nekoliko dana prijavio policiji njen nestanak, ali se ona juče vratila kući, a otac sumnja da je boravila kod njegovog kolege.

- Kada su je pronašli, policiji je rekla da je sve vreme bila u Čačku, da se sve te dane šetala ulicama, i da je stopirala do grada, a saznanja policije su da je došla taksijem...odakle joj novac za taksi, za skup mobilni telefon. Raniji koji je imala smo joj supruga i ja oduzeli zbog neprimerenih objava. Snimala se sa njim u zagrljaju, on je snimao u kupaćem kostimu i sve to ima na društvenim mrežama - priča otac u očaju.

On kaže da ne zna kako da ga spreči da viđa njegovo dete.

- Odvodio je u kupoovinu, na kupanje, na neki bolestan način je detetu ušao pod kožu i ja sada ne znam šta da radim. Ona je potpuno pod njegovom kontrolom. Sa ukućanima ne priča, vrlo malo... Mi živimo vrlo skromno, od jedne plate, ali vidim da ćerki novac ne nedostaje - zabrinuto priča Slobodan.

Kako se naša dopisnica iz Čačka uverila proverom Tik toka čoveka kojeg Slobodan M. sumnjiči za obljubu, na tom nalogu nalazi se pregršt snimaka sa devojčicom na kojima muškarac piše da mu je to ćerka. 

Na jednom video zapisu ona je u kupaćem kostimu, a na drugom je sa njenih 13 godina uči da vozi i govori: "Ako mi slupaš kola ima tata da ti bude seksoman. Pogledajte Vera i Bobo, šta ja učim vašu ćerku".

(S.P.-S.S.)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading