Pedofil manijak Karaburma
Foto: Printscreen/Instagram/moj beograd

 

Kako smo ranije pisali, reč je o muškarcu kojeg su snimile nadzorne kamere jedne zgrade na Karaburmi kako juri dve devojčice u hodniku.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, on je više puta prijavljivan policiji i nadležni organi su učinili sve što je u njihovoj moći.

- Prijavljivan je da presreće stanovnike Karaburme u Mirijevskom bulevaru, kao i da se šeta po njihovim zgradama. Ljudi su naveli da strahuju od njega, pa je policija više puta intervenisala, a slučaj je preuzelo Prvo osnovno javno tužilaštvo, koje je naredilo istragu. Takođe, jednom prilikom pozvana je i Hitna pomoć koja je zbrinula njega, a uključen je i Gradski centar za socijalni rad - otkriva izvor za Alo.

Kako smo nezvanično saznali, reč je o mentalno oboleloj osobi, a trenutno nije poznato koja ustanova ga je uzela pod svoju nadležnost.

Podsetimo, danas je u objavi na Instagram stranici Moj Beograd napisano da izvesni čovek već duže vreme vreba pripadnice ženskog pola u beogradskom naselju Karaburma.

- Na Karaburmi kod okretnice ima jedan manijak, koji prati žene i maloletne devojčice i čeka ih po zgradama i po pola sata... Stoji i čeka ih po zgradi. Radi perverzne radnje u školskom dvorištu. Nikoga do sada nije konkretno napao, ali deca imaju traume. Nadležni organi ne mogu adekvatno da reaguju - navodi se u upozorenju.

U priloženom vidu pogledajte kako taj muškarac juri devojčice po zgradi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading