Čačak
Foto: Printscreen/RINA

Početkom meseca Srbija je bila šokirana stravičnim samoubistvom u centru Čačka, kada se Dragan S. (40) razneo bombom naočigled prolaznika!

Stravičan prizor zatečen je 2. oktobra oko 8.42 na železničkoj stanici u centru Čačka.

Dragan S. je sedeo na klupi i ništa nije ukazivalo na tragediju. Zatim je iznenada aktivirao eksplozivnu napravu i digao se u vazduh. Od siline detonacije ruke i noge nesrećnog muškarca odletele su više metara dalje, a na klupi je ostao samo njegov trup.

- Ovo je prava tragedija, ugasio se mlad život. Živeo je sam sa majkom i koliko je nama poznato vozio je kamion. Ovo nas je sve zaista potreslo, kaže za RINU meštani Pranjana.

Prema rečima ostalih očevidaca, pre ove nesreće prošao je jedan putnički, a zatim i teretni voz, pa se pretpostvlja da je muškarac čekao da ostane sam kako bi aktivirao eksplozivnu napravu. Sedeo je sam na klupi koja je izdvojena od ostalih.

Čačak

Facebook

 

- U šoku sam. Ne mogu da dođem sebi od kada sam čuo da je stradao. Pričao je pre skoro osam meseci kako će se razneti bombom, ali mislili smo da se šali. Niko ga nije shvatao ozbiljno. U poslednje vreme nikome se nije javljao na telefon - priča bivši kolega Dragana S.

On ističe da je Dragan u poslednje vreme bio povučen.

- Juče sam objavio sliku sa nekim kolegom, a on je komentarisao moju objavu i napisao: "Tako i treba. Samo mene niko ne zove!" Mi smo ga stalno zvali, a on se nikada nije javljao. Povukao se u sebe nakon incidenata koje je imao sa alkoholom - navodi  sagovornik.

Ističe i da je pre nekoliko meseci Draganu oduzeta vozačka dozvola.

- Oduzeli su mu dozvolu zbog alkohola, kada su ga zaustavili imao je 1,87 promila alkohola u krvi. Ubrzo nakon toga, izazvao je nesreću. Nije bilo povređenih, ali mu je izmereno 2,60 promila alkohola u krvi. Nakon toga, dao je otkaz i vratio se u selo kod majke. I od tada se nikome nije javljao - navodi Draganov kolega.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading