Hapšenje UKP MUP policija
Foto: Printscreen/MUP

- Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu - saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi u toku istrage uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Zoranu R. i Nikoli R. se na teret stavlja da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Prema naredbi o sprovođenju istrage, 12. novembra oko 17:05 časova na parking prostoru u Lazarevcu, najpre je Zoran R. došao u verbalni sukob sa oštećenim, u koji se umešao njegov sin Nikola R. i zadao mu udarac pesnicom u predelu glave, usled čega je oštećeni pao na asfalt - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon toga je Zoran R. šrafcigerom ubo B.M. u stomak, a zatim mu je Nikola R. nožem naneo posekotinu po vratu.

Osumnjičeni su se potom udaljili sa lica mesta, dok je oštećeni ušao u svoje vozilo marke „Land Rover“, u nameri da se odveze do Doma zdravlja u Lazarevcu, ali se ubrzo zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu, odakle je vozilom hitne pomoći prevežen na Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading