Niška banja
Foto: Printscreen/RINA

Horor! Muškarac S.S. uhapšen je zbog sumnje da upucao svoju bivšu vanbračnu suprugu S. R. iz Tutina, jer se preudala! On je uleteo u kuću njenog sadašnjeg supruga kroz prozor i u nju ispalio dva hica, a zatim ju je oteo!
Kako saznajemo, stravična pucnjava i otmica dogodila se u noći između četvrtka i petka u naselju Ribariće kod Tutina. Žena koju je napao, srećom je van životne opasnosti i primljena je u novopazarsku bolnicu.
- S. S. je ranije živeo sa S. R. i bili su vanbračnoj zajednici. Zabavljali su se, a inače po godinama od je dosta bio stariji od nje. Međutim, posle nekog vremena su se rastali, ona ga je ostavila, a zatim je pronašla novog partnera i uselila se u njegovu kuću kraj Tutina. To napadač verovatno nije mogao nikako da preboli, zbog čega je krenuo put Ribarića - navodi izvor blizak istrazi i dodaje stravične detalje napada koji lede krv u žilama:
- U večernjim satima automobilom je stigao ispred kuće u kojoj je živi njegova nekadašnja partnerka sa novim suprugom. On je saznao koja je njegova adresa i uputio se ka njima. Uprakirao se, sedeo u kolima neko vreme, a zatim je pešaka napravio par krugova oko kuće. Primetio je da je jedan prozor otvoren, i uskočio je unutra. Nesrećna žena je spavala, a tu su se nalazili i drugi članovi domaćinstva. Počela je svađa i molio je da mu se vrati. Pošto je to odbijala, izvadio je pištolj i upucao je dva puta. Pogođena je u rame i nogu, ali srećom nije joj pogodio vitalne organe - tvrdi naš sagovornik.

Čuvao pištolj i 13 metaka 

Prilikom hapšenja S. S. u njegovom vozilu je pronađeno i naoružanje.

- Policija je kod njega pronašla pištolj sa dva okvira i 13 metaka. Po nalogu nadležnog tužioca, S. S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu. Najverovatnije će se teretiti za pokušaj ubistva ali i za držanje oružja i municije. Njegovo oružje biće poslato na veštačenje u okviru istrage - navodi izvor blizak istrazi.

 

Međutim, ono što je usledilo šokiralo je i policajce.
- On je bivšu partnerku tako ranjenu i krvavu stavio u svoj automobil i krenuo je put Novog Pazara. Sumnja se da je oteo, a da je zatim vodio put bolnice u Novom Pazaru. Inače, dok je trajala rasprava ženska osoba iz tog domaćinstva već je zvala policiju za to vreme. Međutim, posle pucnjave i otmice policija je primila još jedan poziv. Ta devojka je opisala policiji automobil i kako izgleda napadač.
Krenule su patrole iz Tutina i Novog Pazara, kao i iz Ribarića. Na putu ka Novom Pazaru primećeno je vozilo u kojem su se nalazili osumnjičeni i žrtva i usledilo je njegovo hapšenje - kaže izvor.
Napadaču su stavljene lisice na ruke, a nesrećna žena je hitno prebačena u novopazarsku bolnicu. Prema izveštaju lekara, ona je srećom van životne opasnosti.
Utvrđuju se okolnosti napada. 

(M. J.)

BONUS VIDEO

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading