Rakovica
Foto: Alo/M. Jošida

Goran R. (50) iz Beograda uhapšen je u sredu uveče nakon što je uleteo u stan u kojem živi njegova bivša supruga S. R. (40) dok je bila sa svojim dečkom Ž. M. (22)! Posle svađe i upućenih brojnih uvreda na račun žene, mladića je isekao nožem po rukama!

Nakon privođenje po nalogu Drugog osnovnovnog  javnog tužilaštva u Beogradu Goranu je pisana krivična prijava u redovnom postupku zbog nanošenja lakših povreda te, mu je i izrečena mera zabrana prilaska bivšoj supruzi.

Kako saznajemo, incident se dogodio na Petlovom brdu oko 23 sata, kada je osumnjičeni došao na vrata bivše supruge i u stanu je zatekao sa mlađim muškarcem Ž. M.

Kako se sumnja u stanu je tad izbila žučna svađa u kojoj je osumnjičeni navodio da sad ima dokaz da ga bivša „vara“ te je došlo do sukoba, a zatim i prolivanja krvi.

- Čula se buka i vrištanje, a zatim je došla policija i Hitna pomoć. Policajci su odveli osumjičenog, a Hitna povređenog u Urgentni centar gde su mu sanirane posekotine na obe ruke i okaraktrisane kao lakše povrede. U isto vreme žena je svojim kolima negde otišla, te se vratila oko dva sata iza ponoći - rekle su komšije iz zgrade.

Rakovica

M. Jošida

 

Prema navodima njihovih poznanika, Goran i S. R. su doskora živeli u braku iz kojeg imaju dvoje dece. Goran je sumnjao da ga supruga vara, pa joj je tražio da se iseli.

- Znamo ih dobro oboje. Skoro dve decenije su živeli pod istim krovom i izrodili su dvoje dece. Goran je duša od čoveka, vredan, radan i sve je činio da mu brak uspe. Kada je odlazio na posao na teren, kod nje vazda dolazio neki mladić. E, sad, ko je on i šta je bio, zaista ne znamo. On je sumnjao da je reč o ljubavniku, a i komšije nisu imale baš lepe reči o njoj. Priča se da je Goranu dozlogrdilo i da je zamolio da ode svojim putem - kaže jedan od komšija i dodaje detalje:

- Tako i treba ljudi da rade, da se raziđu kada ne ide.Međutim, kada joj je rekao da ode, ona je otišla do vrata pored - kod komšije. Sa njim se upoznala u toku šetnje pasa. Uselila se kod njega. Otišla je da živu u ulaz pored, a svoj auto je parkirala pored Goranovog. Niko ne zna jel se zvanično rastala od Gorana. Navodno ga je provocirala. Pa kad je video da kod nje dolazi neki treći mladić, onda je uleteo tamo. To ne odobravamo nikako, to je njen život i ona ima pravo da radi šta želi. Sa kime će ona da bude to je njena stvar - kazao je sused.

Tokom jučerašnjeg dana reporteri „Alo“ pokušali su da dobiju komentar i od S. R., ali je ona samo potvrdila da je do incidenta došlo, ali nije želela da daje izjave.   

(ENIS SADIKU)

BONUS VIDEO

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading