NAPALI ŽENU, VEZALI JE I OTELI 10.000 EVRA Uhapšeni osumnjičeni iz Novog Pazara, sumnja se da su OVAKO hteli da prikriju zločnin (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Policija u Novom Pazaru izvela je večeras efikasnu akciju u kojoj su uhapšena dva lica, Dž.A. i E.B., zbog sumnje da su učestvovala u nedavnim razbojništvima.

Nakon temeljite istrage i rada na terenu, novopazarski inspektori odeljenja kriminalističke policije, uspeli su da identifikuju i liše slobode osumnjičene.

Sumnja se da su nakon razbojništva provalili u džamiju

Sumnja se da su Dž.A. i E.B. 1. novembra provalili u porodičnu kuću u naselju Jerka, gde su uz pretnju vezali i zaključali staricu, odnoseći oko 10.000 evra i automobil marke “Škoda”. Vozilo je kasnije pronađeno spaljeno u blizini Sebečeva, na putu između Novog Pazara i Tutina.

Dodatno, inspektori su otkrili da su osumnjičeni, nakon razbojništva, provalili i džamiju u Sebečevu odakle su ukrali uređaj za video nadzor, verovatno u pokušaju da unište dokaze.

Osumnjićenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Duš(M)anka je ubila svog supruga kako bi se dočepala njegovog stana, a zatim je ubila i brata! #dosije192 #zlocin #ubistvo #dusanka #beograd #fypシ ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading