Nasilnik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Mladić se prvo pravdao da je napao devojku jer je htela da ga pokrade. Međutim, na saslušanju je rekao da je ona posle sat vremena odnosa želela da ode jer joj isteklo vreme, a on nije doživeo vrhunac, pa se razbesneo.

Nasilnik

Foto: Printscreen

 

 

Kako smo saznali, K.D. je angažovao Kineskinju kao poslovnu pratnju. Nakon intimnog druženja i isteka vremena devojka je htela da ode. Međutim, osumničeni je zahtevao nastavak odnosa, ali je devojka odbila. Kako se sumnja to ga je razbesnelo, pa je počeo da je udara, a na kraju je pokušao da je baci sa terase hotelske sobe. Kada su prolaznici pozvali policiju, rekao je da je Kineskinja htela da mu uzme dokumenta i novac. Međutim, brzo se posumnjalo da se iza toga krije nešto drugo, a posle kraćeg ispitivanja je otkriven pravi motiv.

- Kada je ona insistirala da ode i tražila mukom zarađeni novac, on je počeo da je davi i udara rukama po telu i glavi. Posle toga je pokušala da pobegne na terasu, ali je izjurio za njom i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili – kaže naš izvor.

Osumnjičenom je uzeta krv na analizu zbog sumnje da je bio pod uticajem narkotika. U sobi u kojoj je bio pronađene su kesice sa belim prahom koje su poslate na analizu kako bi se utvrdilo da li je u pitanju neki narkotik.

Nasilnik

Foto: Printscreen

 

 

Inače, K. D.  je označen u Crnoj Gori kao bezbednosno interesantna osoba i pripadnik jednog od deset kriminalnih klanova u toj zemlji. Ranije je hapšen, a crnogorske službe su ga označili za pripadnika albanskog porodičnog klana koji se bavi krijumčarenjem droge, cigareta, prostitucijom i drugim ilegalnim poslovim. Tako stečeni novac peru preko desetina legalno otvorenih preduzeća, a K. D.  je upisan kao vlasnik više preduzeća.

Kineskinju spasao predsednik „Srcem za komšiju“

Nenad Černaš: Mladić je bio go i krvav

Nenad Černaš, predsednik humanitarne organizacije „Srcem za komšiju“, koji je radio kao dostavljač naišao je na nemilu scenu u beogradskom hotelu i sprečio je iživljavanje nad Kineskinjom.

- Prolazio sa kolima ulicom u kojoj se sve dešavalo. Čuo sam vrisku i video da ispred hotela ima dosta ljudi. Stao sam, izašao iz auta i čuo ljude kako viču: „Pusti je!“ i „Ubiće je!“ - kaže Černaš i dodaje da je sa jednim mladićem potrčao u hotel.

 - Lupali smo na vrata i tad se pojavio taj lik. Bio je go i krvav. Počeo je da se pravda da je htela da ga pokrade. Uzeo je donji deo trenerke i mobili koji je razbio o štok vrata, a onda otrčao u podrum. Prvo smo pogledal ženu koja nije znali ni engleski ni srpski. Onda smo krenuli za njim i usput sreli policiju koja ga je uhapsila - navodi Černaš i ističe da je misija organizacije čiji je aktivista da se probudi ljudskost u svima nama.

 

Istragom koja je u toku proverava se i da li je K.D. bio u srpskoj prestonicu radi dogovora o proširenju poslova. Njemu je po odluci Prvog osnovnog javnog tužilaštva određeno policijsko zadržavanje zbog nasilja u porodici, kao i remećenja javnog reda i mira.

Kako saznajemo, K. D.  je u tužilaštvu izjavio da je Kineskinju iznajmio za masažu, ali da su posle dogovorili i intiman odnos. Naveo je da cenu nisu unapred precizirali, ali da mu je ona posle "obaveljenog posla" ukrala novac i da ga je razbesnelo to, a ne to što nije htela duže da ostane.

- Naručio sam masažu za 50 evra i došla je Kineskinja, u toku masaže mi je ponudila i intimne usluge. Nismo dogovorili nikakvu cenu, i kada smo završili ja sam otišao do toaleta i primetio da mi nema jednog telefona. Setio sam se da sam novčanik sa 105 evra ostavio u sefu, ali da ga nisam zaključao - izjavio je navodno iznoseći svoju odbranu K. D.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading