muškarac tuče ženu
Foto: Printscreen/Instagram

Kako je saopšteno u tužilaštvu osumnjičeni je u prisustvu izabranih branilaca izneo odbranu, kojom prilikom je izjavio delimično priznaje izvršenje krivičnog dela, objašnjavajući svoje viđenje događaja.

- Prema navodima krivične prijave osumnjičenim D.K. je krivično delo koje mu se stavlja na teret izvršio dana 05.10.2023. godine oko 17:00 časova u Beogradu, GO Savski venac, u hotelskoj sobi, na taj način što je u prethodno iznajmljeni apartman pozvao oštećenu L.Y. radi pružanja seksualnih usluga za novac, da bi potom kada je ista došla u apartman imali seksualne odnose, a u jednom trenutku osumnjičeni je zahtevao nastavak seksualnog odnosa što je oštećena odbila imajući u vidu da je prošlo sat vremena, iz kog razloga je htela da ide, zbog čega se osumnjičeni razbesneo, jer nije završio seksualni odnos, kada je počeo da davi i udara oštećenu rukama po telu i glavi, nakon čega je oštećena pokušala da pobegne na terasu, ali je osumnjičeni sustigao i nastavio da je šutira i udara po glavi i telu što su građani videli i prijavili - saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo je nakon saslušanja Prvom osnovnom sudu u Beogradu predložilo da se prema osumnjičenom D.K. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva imajući u vidu da se radi o stranom državljaninu.

U daljem toku postupka biće ispitana oštećena, svedoci kritičnog događaja i izvršiće se komparativno veštačenje video snimka i preduzeće se ostale neophodne dokazne radnje u cilju daljeg procesuiranje osumnjičenog.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading