Ubijeni D.A.
Foto: Shutterstock/Shutterstock/ Društvene mreže

Šestorici muškaraca koji su osumnjičeni za kobnu tuču u kafani u Mladenovcu, kada je stradao D.A. (47), određen je pritvor.

Sudija Višeg suda u Beogradu je doneo rešenje kojim je prema okrivljenima M.P., M.J., D.S., M.S., S.S. i B.P. odredio pritvor, a koji im po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

Pritvor je prema okrivljenima M.P., M.J., D.S., M.S., S.S. i B.P. određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da su okrivljeni osnovano sumnjivi da su izvršili krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledica krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Pri čemu je prema okrivljenom B.P. pritvor određen i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Okrivljenima M.P., M.J., D.S., M.S., S.S. i B.P. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Kobna svađa zbog muzike

Podsetimo, u ponedeljak uveče se dogodila tuča u jednoj kafani u Mladenovcu. Navodno, jedan od napadača udario ga je flašom u glavu nakon čega je D. preminuo. Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ubistvu je prethodila svađa oko muzike.

Kako očevici pričaju, D.A., u kafani je bio sa kumom i sinom kojem je proslavljao rođendan.

- Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Odjednom je nastao haos, jedan čovek ga je udario flašom. Čovek je samo pao, ovo je stvarno nesrećni slučaj - pričaju nam oni.

Prema rečima ljudi koji poznaju šestoricu uhapšenih muškaraca, oni žive u blizini restorana i poznati su kao problematični, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading