Dušan A.
Foto: Alo/Društvene mreže

 V. A. je pokušao da zaustavi krvnike koji su nasrnuli na njegovog oca, ali nesrećnom čoveku nije bilo spasa.

Policija je uhapsila S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33) zbog sumnje da su nasmrt pretukli Dušana, a sumnja se da je po žrtvu bio koban udarac u glavu. Takođe, sumnja se da je sukob izbio zbog muzike, odnosno nakon što je Dušan pokušao da naruči pesmu.

To se nije svidelo nasilnicima, koji su se pobunili, a potom i stravično napali žrtvu. Udarali su ga rukama i nogama, a sumnja se da je jedan od njih upotrebio i flašu kojom je udario Dušana.

Napad se dogodio naočigled V. A., sina ubijenog muškarca, koji je pokušao da spreči nasilnika.

„On im je govorio da prestanu, da su ga ubili, ali oni nisu stajali“, kaže sagovornik Nova.rs.

I mladić je u napadu zadobio povrede glave i ekstremiteta i nalaze se u bolnici u Beogradu.

Upravo su njegov rođendan proslavljali sinoć. Najpre su bili u drugom lokalu, a potom su tokom večeri odlučili da pređu u „Panoramu“, gde je bila živa svirka.

Podsetimo, ubrzo nakon zločina napadači su uhapšeni, a zasad nije poznato da li su odranije poznati policiji.

Ono što je izvesno, bar prema rečima komšija iz ulice u kojoj se dogodila tuča, grupa uhapšenih mladića živi u blizini restorana i stalno prave probleme.

Sa druge strane, za ubijenog Dušana meštani Mladenovca imaju samo reči hvale. Kažu da je bio vredan i cenjen u mestu, a držao je servis za „pežoe“.

„On mi je prvi komšija, godište je moga sina. Znam za uhapšene samo da su iz Kovačevca. Uvek je bio ljudina. Svaki dan su ljudi dolazili da traže njegov servis, bio je toliko poznat. Radio je vredno, uvek se svima javljao, otac mu je izvanredan“, rekao je ranije komšija ubijenog muškarca.

Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti stravičnog napada.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading