POZNANICI RANJENOG MLADIĆA U PUCNJAVI U SUBOTICI U ŠOKU I NEVERICI: ''Svi smo u čudu, ko bi pucao na tako dobrog momka?!''
Foto: Alo/E.S.

"On se sumnjiči da je juče na ulici u centru Subotice dvadesetpetogodišnjem muškarcu pucao u nogu, a potom pobegao", saopštila je subotička policija.

RAFALI U CENTRU SUBOTICE Pucnjava iz vozila u pokretu, povređen mladić

Povređeni muškarac S.G. (25) je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici i nije životno ugrožen. Na njega je rafalno pucano, kako se tvrdi iz automobila u pokretu, piše Kurir.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pucnjavu u centru Subotice građani komentarišu različito, ali je ključno da su prolaznici ranjenom mladiču prišli i pokušali da pomognu i zaustave krv koja je tekla iz rane od metka. Mnogi su ogorčeni ovim incidentom, jer kako navode, mogli su se slučajno i sami naći na vrlo prohodnoj raskrsnici ulica Matije Gupca i Maksima Gorkog, gde je student S.G. ranjen.

Ranjeni mladić je inače iz sela pored Bečeja, a u Subotici je studirao. Nekoliko meštana njegovog sela potvrdilo je za Kurir da poznaju mladića, da je vredan i dobar sportista.

"Čuli smo da se nešto dogodilo, to nas je ostavilo u čudu, jer ko bi pucao u tako dobrog momka", gotovo istovetno govori nekoliko meštana sela, odakle je S.G.

Posle nemilog događaja Suboticom kolaju glasine da se ipak radi o nekim nerasčišćenim računima, pa je to navodno i motiv obračuna nekoliko mladića sa žrtvom napada.

Trojica muškaraca koji se bave obezbeđenjem su, kako se nezvanično tvrdi, prvo napali mladića s naočarima i kačketom, jer im je bio sumnjiv. Počeo je da beži, pa mu je pucano u nogu, a napadači su pobegli. Epilog napada i istrage je za sada hapšenje tridesetogodišnjaka D.L. iz Šapca, osumnjičenog za teško ubistvo u pokušaju.

On će za dva dana u VJT u Subotici biti saslušan uz krivičnu prijavu, a istraga će ukazati da li je bilo nerasčišćenih računa i u kakvom su odnosu bili napadači sa ranjenim mladićem, za kojeg se tvrdi da je dobar sportista i častan student.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading