DVA SATA PRED SMRT OGLASILA SE NA FEJSBUKU Bračni par poginuo kod Siriga zbog srne!
Foto: Printscreen/Printscreen/ Društvene mreže

Samo dva sata pre nego što će tragično otići u smrt sa svojim suprugom Aleksandrom, Snežana L. iz Mola čestitala je svojim prijateljima i svima koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru. Danas na njenu čestitku na društvenim mrežama prijatelji odgovaraju tužnim srcima i rukama sklopljenim u molitvu.

Snežana i Aleksandar L. izgubili su život pokušavajući da izbegnu srnu koja im se našla na putu oko 6.50 časova na putu između Siriga i Čeneja. Iza sebe su ostavili dve ćerke, ali i brojne prijatelje koji u neverici komentarišu ovaj tragični događaj.

Kako je za "Blic" rekla Snežanina školska drugarica, reč je o predivnoj i skladnoj porodici, a njena prijateljica je odgajala pse pomerance, dok je suprug Aleksandar vozio kamion.

S toga ne čudi što je i Kinološko društvo Tisa Mol na svojoj Fejsbuk stranici poslalo poslednji pozdrav Snežani i Aleksandru.

DVA SATA PRED SMRT OGLASILA SE NA FEJSBUKU Bračni par poginuo kod Siriga zbog srne!

Printscreen/ Društvene mreže

 

Oni su objavili fotografiju Snežane sa peharom i rečima: "KD TISA Mol izražava duboko žaljenje zbog tragične smrti naših članova Snežane i Aleksandra Lončarski. Neka im je večna slava. Iskreno saučešće porodici".

Koliko su oboje bili voljeni od prijatelja, potvrdile su i komšije stradalog para.

- To je jedna divna porodica. Snežana je odgajala pse pomerance i stalno ih vodila na izložbe i osvajala neke nagrade a Aleksandar je vozio kamion. I stalno su negde putovali. Pogotovo kada su im dve divne ćerke odrasle, pa su mogli da se više posvete jedno drugom. Bože, koliko su samo bili srećni i zaljubljeni. Mnogi su im na toj ljubavi potajno i zavideli. Pogledajte im samo slike na društvenim mrežama. Ne ispuštaju jedno drugo iz zagrljaja! Kako su tako strašno nastradali? Čime su to zaslužili? - pitala se juče naša sagovornica.

DVA SATA PRED SMRT OGLASILA SE NA FEJSBUKU Bračni par poginuo kod Siriga zbog srne!

Printscreen/ Društvene mreže

 

Potvrda za to je i činjenica da je Snežana neposredno pred tragično okončanje svog života našla trenutak da čestita svim prijateljima koji slave Uskrs samo dva sata pre saobraćajne nezgode.

Sada na njenom profilu na društvenim mrežama mogu da se pročitaju poslednji oproštaji od supružnika koji su iznenada izgubili život.

Da podsetimo, poginuli su se kretali iz smera Siriga ka Čeneju kada je ispred njih istrčala srna koju Aleksandar, koji je bio za volanom, nažalost nije uspeo da izbegne. Od siline udarca skrenuli su u suprotnu traku i desnom bočnom stranom automobila sudarili se sa kamionom koji je išao iz suprotnog smera - rekao je za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage.

Društvenim mrežama širile su se fotografije smrskanog automobila, ali i srne koja je nehotice bila uzrok ove teške saobraćajne nesreće.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading