NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD SIRIGA Bračni par sleteo u smrt zbog srne!
Foto: Printscreen/Printscreen/ Društvene mreže

Bračni par Aleksandar (50) i Snežana L. (49) iz mesta Mol kod Sente poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada su se sudarili sa šleperom koji se kretao iz suprotnog pravca! Do tragedije je došlo kada je ispred njihovog vozila iskočila srna, koju je Aleksandar pokušao da izbegne, pa je naleteo na kamion!

Tragedija se dogodila juče oko 6.50 sati, na putu Sirig - Čenej, nedaleko od Novog Sada. Supružnici su se automobilom „ford fokus“ senćanskih tablica kretali iz pravca Siriga ka Čeneju, a krenuli su iz svog doma u Molu. U jednom trenutku došlo je do stravičnog sudara sa šleperom, a detalji nesreće lede krv u žilama.

Tinejdžer poginuo, otac i sin povređeni

Još jedna tragedija potresla je Srbiju! Tinejdžer (18) poginuo je u stravičnoj nesreći koja se dogodila juče oko 11.20 sati, nedaleko od Smederevske Palanke. Kako saznajemo, mladić je imao probnu vozačku dozvolu, a do nesreće je došlo kada je izgubio kontrolu nad automobilom „sitroen“ i prešao u suprotnu traku. Tada se direktno sudario s automobilom „fijat stilo“ u kojem su se nalazili otac (48) i sin. Otac je zadobio teške, a sin lakše povrede.

 

- Ispred njihovog automobila izletela je srna. Aleksandar, koji je bio za volanom, pokušao je na sve načine da izbegne sudar sa životinjom, pa je prešao u suprotnu traku. U tom trenutku iz drugog smera kretao se šleper i došlo je do bočnog sudara se desne strane. Od siline udarca automobil je bio potpuno smrskan, a fotografije vozila izazvale su šok u javnosti. Automobil je izgledao kao da je bio na presi, potpuno je spljeskan, a limarija uništena - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje da za supružnike nažalost nije bilo spasa:

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD SIRIGA Bračni par sleteo u smrt zbog srne!

Printscreen/ Društvene mreže

 

- Aleksandar i Snežana poginuli su na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju njihovu smrt. Vozilo je do te mere bilo uništeno, da su male šanse bile da bilo ko preživi takav udar. Vatrogasci su sekli vozilo i vadili tela - tvrdi naš sagovornik.

Posle nesreće alkotestiran je vozač kamiona i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi.

Dete (2) povređeno kod Surčina

Muškarac (45), žena (60) i dete staro svega dve godine povređeni su u nesreći kod Surčina na obilaznici oko Beograda, na mestu spajanja s auto-putem „Miloš Veliki“.  Muškarac i žena zadobili su povrede ruke i glave, dok je dete povredilo glavu. Prevezeni su u Urgentni centar.

Kako saznajemo, poginuli su iza sebe ostavili dve ćerke, a komšije su u šoku zbog njihove smrti.

- Mi smo šokirani, ne znamo šta da kažemo! Nismo još otišli saučešće da izjavimo jer nam je ponestalo reči. Bili su predivne komšije i roditelji... ne znamo kako će sad njihove ćerke same. Tuga velika - kazala je jedna od komšinica.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA KOD SIRIGA Bračni par sleteo u smrt zbog srne!

Printscreen/ Društvene mreže

 

Jedan od rođaka ispričao je za medije da ih je strašna vest dočekala za uskršnjom trpezom, a da su u medijima videli vest o sudaru, ne sanjajući da je reč o Aleksandru i Snežani.

- Snežana je imala odgajivačnicu pasa u Molu i veoma je volela životinje. Često se fotografisala i sa svojim psom. Dok je Aleksandar bio vozač kamiona, rodom iz Bečeja. Ne znamo gde su krenuli tog jutra - kaže on.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading