OSUĐEN ''SNAJPER'' ZA MUČENJE DEVOJKE U NOVOM SADU Presuda vođi navijača zbog stravičnog zlostavljanja
Foto: Alo/facebook/Printscreen

Na teret mu se stavljala otmicu, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti na štetu devojke U.J. (23).

RADOJE ŽIVKOVIĆ PRVI PUT PRED SUDOM ZBOG UBISTVA JOVANA VUKOTIĆA: Nisam nikoga ubio, ne znam ništa o likvidaciji!

Od danas mu je ukinut pritvor.

On se prema optužnici teretio da je u septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. (23) sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost jer je devojka dobila status posebno osetljivog svedoka, a njih dvoje su u toku postupka do detalja su ispričali šta se dogodilo tog dana.

Podsećanja radi, Milutinović se sumnjičio da je 19. septembra 2021. godine u jednom stanu, tukao i maltretirao sugrađanku U.J. sa kojom je ranije navodno bio u emotivnoj vezi. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.

Milutinović je vođa navijača FK Vojvodine.

Kako saznajemo, on je za otmicu oslobođen, a osuđen za prinudu i protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje ukupno 2 godine i 6 meseci.

''Imajući u vidu ambijent i pritisak javnosti na mog branjenika, pre svega pojedinih političara, u ovom momentu zadovoljni smo sto je isti oslobođen za otmicu, jer to od početka nije imalo smisla i dobro je zbog daljeg postupka da mu je pritvor ukinut. Naravno dokazivaćemo da nije kriv'', rekao je za Alo! njegov pravni zasupnik Goran Karadarević.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading