STRAVIČNI DETALJI NASILJA U MIRIJEVU Ženu satima tukao šipkom, golu i krvavu je izvodio na terasu - evo ko je brutalni nasilnik!
Alo! Vladimir Marković

''Iz tog stana skoro ceo dan se čula galama, a šta se tačno dešava komšije su shvatile tek kada su pretučenu ženu videli golu na terasi'', objašnjava izvor.

On dodaje da se sumnja da je muškarac više sati tukao ženu, a u nekim trenucima je krvavu i golu izvodio na terasu.

UHAPŠEN NASILNIK IZ SREMSKE MITROVICE Fizički nasrnuo na devojku ispred zgrade u kojoj su živeli

''Komšije su obavestile policiju, čijom brzom reakcijom je žena spasena u trenutku kada je sa terase drugog sprata pokušala da skoči, odnosno da izvrši samoubistvo'', objašnjava sagovornik.

Prema njegovim rečima policajci PS Zvezdara uspeli su, da sa druge terase, dođu do terase na kojoj je bila pretučena žena.

''Kada je policija stigla nasilnik nije hteo da otvori vrata, pa su policajci ušli preko terase. U demoliranom stanu zatekli su pretučenu ženu, navodno je tukao šipkom, i muškarca koji je od ranije poznat policiji. On je uhapšen, a žena je prevezena u Urgentni'', rekao je naš sagovornik.

Dežurni tužilac Prvog OJT zadržao je muškarca u trajanju od 48 časova, zbog sumnje da je izvršio krivično delo "ugrožavanje sigurnosti".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading