POLICAJAC IZREŠETAO ŽENU JER JE HTELA DA SE RAZVEDE Detalji ubistva i samoubistva u Grockoj! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Fesjbuk

Policajac Đorđe P. (28) u petak je u iznajmljenom stanu u Grockoj hicima iz pištolja ubio svoju suprugu Nevenu P. (20), a potom pucao sebi u glavu.  

Kako saznajemo, ubistvu i samoubistvu prethodila je rasprava o razvodu braka.  

- Policajac je završio svoju smenu u Kaluđerici, nakon čega je trebalo da se nađe sa suprugom kako bi se dogovorili o razvodu braka. Sa ženom je navodno trebalo da krene i njena drugarica, ali joj je ona rekla da to nije pametno da ne bi došlo do svađe. Kada su se Nevena i Đorđe sreli, najpre su počeli žestoko da se svađaju i potom je sve krenulo po zlu. Nevena je navodno nedavno izgubila bebu i ne isključuje se mogućnost da je u toj porodici upravo zbog toga sve krenulo nizbrdo - kaže naš izvor.  

Komšije iz Grocke kažu da je Nevena pre dve nedelje napustila muža i da je zbog toga trebalo da razgovaraju o razvodu. Kako kažu, pre nego što je upucana, žena je navodno mužu rekla: „Ajde, pi*ko, pucaj ako smeš“, nakon čega su se čula tri hica iz pištolja.  

- Nevena je duže vreme htela razvod, ali Đorđe to nikako nije mogao da podnese. Oni su imali problema zbog kojih su hteli da se zvanično rastanu, ali niko nije ni slutio da će se ovako završiti. Đorđe je završio Trgovačku školu u Grockoj. Bio je mladić iz dobre porodice. Nismo imali ništa loše o njemu da kažemo. Voleo je Nevenu - rekle su komšije u neverici.  

Oni su reči hvale imali i o ubijenoj Neveni. 

- Bila je drugarčina i uvek pozitivna. Ipak, od kako se udala nismo je često viđali, što je normalno - kažu prijatelji pokojne Nevene.  

Kako dodaju, ona je već imala jednu tragediju u porodici, kada joj je pre nekoliko godina preminula sestra.  

Inače, policija je u petak utvrdila da nikada ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici.  

Kolege u suzama i neverici 

Posle zločina ispred stana pokojnog bračnog para okupilo se mnogo policajaca, od kojih su mnogi poznavali Đorđa. Kako se moglo primetiti, neki od njih su sve vreme plakali jer nisu mogli da veruju šta se dogodilo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading