NA SVETOG JOVANA JOJ PRETIO DA ĆE JE UBITI Nastradala žena iz Grocke se požalila svekrvu, čak je tukao sina, ali nije bilo pomoći!
Foto: Printscreen/Instagram/Fesjbuk

Komšije i prijatelji mladog bračnog para ostali su u šoku posle ove tragedije, a za Kurir otkrivaju šta se dešavalo samo par dana pre zločina.

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA NA AUTO-PUTU KOD NIŠA Tri komada betona pala na auto usred vožnje!

''Policajac je pre nekoliko dana pretio ženi pištoljem, govorio joj je da će je ubiti. Ona se tada uplašila i pozvala svekra i ispričala mu šta se desilo i da muž hoće da je ubije'', kažu za medije, komšije.

Otac policajca je odmah reagovao, te je snajku vratio kod njenih roditelja, gde je živela u poslednje vreme.

Ovo je za medije potvrdila i majka žrtve koja je otkrila da se sve to desilo 20. januara, nakon što mu je prvi put rekla da želi da ga ostavi.

''Čuo sam da je policajca otac tada kritikovao, pa čak i tukao. Mladi policajac u našem kraju važi za dobrog momka, finog i kulturnog. Ova mala mu je bila prva ljubav, mnogo ju je voleo. Verovatno je od te bolesne ljubavi svašta pomišljao. Ovo je velika tragedija, jadna deca i njihovi roditelji'', pričaju komšije.

Inače, kako su mediji ranije pisali, policajac je ženu zatvorio u kuću, a kako ona to nije mogla da podnese, zatražila se razvod. Na dan ubistva našli su se kako bi porazgovarali o rastanku, a ubijena devojka je bila sigurna da joj muž neće nauditi.

Kako je drugarica ubijene ispričala za Kurir, znala je da policajac maltretira ženu i da nisu u dobrim odnosima, ali da mu je ubijena verovala.

''Bila je sigurna da je nikada ne bi povredio, zato je i istupila, mislila je da nikada ne bi stvarno povukao taj obarač. Rekli su nam da su se glasno svađali pre zločina, a da je ona krenula da viče kad je videla da je pištolj uperio u nju'', kaže nam žrtvina prijateljica.

Inače, ubijena mlada žena imala je dve sestre od kojih je jedna umrla pre nekoliko godina. Ova tragedija je ostavila veliku bol u porodici, a prijatelji kažu da ne znaju kako će se oporaviti od novog udarca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading