DETALJI PORODIČNOG ZLOČINA U SUBOTICI Otac nožem ubio sina posle fudbalske utakmice nakon banalne svađe
Foto: Dejan Briza

Dejanova supruga Maja pokušala je kobne noći da obuzda pomahnitalog muža, ali ovaj ju je tokom krvavog pira pretukao.

Komšije u šoku

Subotičani su u šoku zbog jezivog zločina koji se dogodio u kući u Plitvičkoj ulici. Kažu da je Dejan, koji radi kao carinik, oduvek bio sklon alkoholu i nasilju iako nikad nije hapšen, niti ga je iko iz porodice ranije prijavljivao policiji zbog bahatog ponašanja.

Kobne večeri niko od komšija nije čuo svađu, samo su u jednom trenutku videli policijska kola i vozila Hitne pomoći.

- Dejan i Maja imaju troje dece, ćerka im živi u Americi, mlađi sin je srednjoškolac, a Milan je živeo u Novom Sadu i došao je kući u petak da provede vikend s porodicom. Svađa je, kako sam čuo, izbila dok su otac i sin gledali utakmicu, ali niko ne zna zbog čega su se sukobili - ispričao je komšija i dodao:

- Milan je, navodno, čim je započela svađa sa ocem, izašao iz kuće, ali se posle ponoći vratio, misleći da se Dejan smirio. Međutim, otac je ponovo počeo da provocira sina, pa je u jednom trenutku zgrabio nož i izbo ga. Milanova majka je pokušala da zaštiti dete, ali Dejan ju je krvnički pretukao. Iako sva isprebijana, uspela je da pozove Hitnu pomoć i policiju, koja je uhapsila nasilnika. Milanu nije bilo pomoći jer je lekar Hitne pomoći mogao samo da konstatuje smrt, dok je Maja prebačena u bolnicu - kazao je komšija.

Drugi meštanin Plitvičke ulice otkrio nam je da je Dejan preživeo čak dve saobraćajne nesreće u poslednjih godinu dana, zbog čega dugo nije radio.

- Ponašao se bahato i za volanom i u životu. Svojim ponašanjem je ulivao strah najbližima, deci i supruzi. Iako nikada nije bilo prijava nasilja, Dejan je imao potrebu da njegova bude poslednja i da bude neprikosnoveni autoritet u svakom pogledu - ispričao je meštanin.

Alkohol i droga?

Da je Dejan imao prgavu narav, potvrdile su nam i njegove kolege, koje nisu želele da im objavimo ime.

- Bio je uvek poput tempirane bombe, u svakom trenutku je mogao da plane. Voleo je da popije, a sad se priča da se povremeno i drogirao, ali ja ga nikad nisam video da uzima neke narkotike. Zbog čestih incidenata je svojevremeno bio premeštan sa carine iz Subotice u Šabac. Kasnije je vraćen... - kazao je Dejanov kolega.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading